Akupunktur Aarhus

sundtlegeme.dk - behandling imod smerter, stress, søvnløshed og meget andet. Akutte og kroniske symptomer / lidelser

Sundtlegeme.dk RAB registreret ved akupunktur. Akupunktør John Bregnhøj har et solidt erfaringsgrundlag (læs mere ), og har hjulpet mange klienter. Læs mere om anbefalinger fra glade klienter, eller nederste på siden.

  • Har du en sundhedsforsikring? mange dækker for behandling.
  • Har du fået en skade?, flere sundhedsforsikringer dækker  behandling.
  • Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark? Der gives tilskud hos Sygeforsikringen Danmark.

Hos sundtlegeme.dk anvendes der traditionel og moderne akupunktur, øreakupunktur og andre akupunktursystemer.

 

Hvad er akupunktur?

Akupunktur betyder nåle-indstik. Behandlingen har til formål er at genoprette en naturlig balance, så du igen får sundhed og harmoni tilbage i kroppen. Behandlingen baserer sig på princippet om, at kroppen og psyken skal være i balance for at holde sig sund. Akupunkturpunkter sender signaler, som er med til at stimulerer kroppens egne helbredende kræfter.

Mange videnskabelige undersøgelser peger på, at behandlingen af akupunkturpunkter har en dybtgående virkning på kroppen. Mange lidelser kan påvirkes i en gunstig retning, og symptomer og lidelser forsvinde.

 

 

Hvad kan en akupunktør afhjælpe?

45 min. - 60 min. (første behandling 60 min.)

Hos sundtlegeme.dk er der mange gode erfaringer med effekten af akupunktur behandling. Nedenstående er der nogle eksempler, tryk på link og læs mere. 

Du kan få en samlet oversigt i nedenstående Akupunktur A-Z  

(der vil løbende blive tilføjet nye til oversigten).

Du er naturligvis altid velkommen til at tage kontakt, hvis du har spørgsmål, eller ikke kan finde hvad du leder efter. 

Hvilke symptomer og lidelser kan
behandles ved sundtlegme.dk?

Der vil løbende blive tilført nye behandlinger til indeks A - Z

Teorien om akupunktur, kort fortalt.

Behandlingen er baseret på en teori om, at der i kroppen er et mønster af energibaner (meridianer), hvori der er en energistrøm (Chi / Qi), den er af afgørende betydning for helbredstilstanden. Bliver energi-flowet nedsat, eller afbrydes det i en eller flere energibaner (meridianer) opstår der sygdom.

Generelt kan man sige, at meridianer hvor akupunkturpunkter befinder sig på styrer og giver næring til organerne især de indre. Til hvert organ er der knyttet egenskaber af fysiologiske, følelsesmæssige og mentale funktioner. Qi  kan man sige opstår imellem Yin og Yang. Sygdom kan opstå, hvis energistrømmen blokeres og energien ikke kan flyde frit. Akupunktur kan være med til at fjerne blokeringer og genoprette den naturlige balance. Den energetiske ubalancer behandles og normaliseres ved, at der stikkes nåle i akupunkturpunkter, der er i er på meridianbaner. Akupunktur er ikke blot en symptombehandling, men behandler også selve årsagen til symptomer og lidelser (sygdomme).

Behandlingen bruges ved en lang række akutte og kroniske lidelser, forebyggende behandling samt generelt være med til at forbedre sundhedstilstanden.

Hvilke reaktioner/symptomer kan der være ved behandlingen ved en akupunktør?

Efter behandlingen kan der anses let rødme, og der kan forekomme ømhed ved indstikstedet hvilket er helt normalt. I sjældne tilfælde kan der opstå kvalme, svimmelhed eller en følelse af, at være opstemt. Akupunktur har en dybtegående og meget afslappende virkning på kroppen. Du kan dog i de første timer efter behandlingen føle dig træt eller søvnig. Alle symptomerne forsvinder hurtigt igen. Erfaringer viser, at der kan være en positiv effekt efter første behandling, alt afhængig af hvilken lidelse / symptom du bliver behandlet for. Effekten fra behandlingen sker som reglen gradvis med en positiv reaktion. Der kan i enkelte tilfælde ses en kortvarig forværring af symptomerne, som kan vare fra få timer efter behandlingen til et par dage. Dette betyder dog blot, at der har været en effekt med akupunkturen og ikke at der er sket en forværring.

 

Glade klienter hos sundtlegeme.dk akupunktur Aarhus

Akupunktur behandling imod nakkesmerter og smerter i venstre arm og fingre
- Jimmy Pedersen

15 år med spændinger i nakken og smerter,  som nu var smerterne begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Det umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling for rygestop, KOL (rygelunger), rygsmerter, stress og vrede.
- Alice T. Bojsen

Mit forbrug var dagligt 60 cigaretter dagligt, og startede med at ryge som 11-årig. Min rygetrang er fuldstændig væk, og har ikke røget siden. Jeg fik i alt 5 behandlinger. I forbindelse med rygestoppet blev jeg også behandlet for mit KOL, hvilken har medført at dette også er markant bedre.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling imod spændinger i nakke og smerter (hold i nakken), skuldersmerter, smerter i højre arm.
- Hanni Yassin

Akutte skuldersmerter, et stort hold i nakken og smerter ud i arm og finger. Efter at jeg havde fået 3. akupunktur behandlinger forsvandt smerterne, og både -nakken, skulderen, armen og finger kunne bruges igen helt normalt.

Læs hele anbefaling

Akupunktur og massage behandling for låst kæbeled og behandling af nakkespændinger
- Sissel

Jeg havde problemer med kæben, mit kæbeled var låst i en lukket position og blev derfor undersøgt hos tandlæge og kæbekirurg. Efter at jeg havde fået nogle behandlinger blev kæbeleddet normaliseret med akupunktur og massage.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling imod kvalme under graviditet
- Gry Aakjær

Jeg fik voldsom kvalme under min graviditet. Den startede for alvor i uge 5-6. I uge 8 kom jeg hjem fra en uges ferie, hvor jeg havde ligget syg med opkast og gennemgribende kvalme – hele døgnet. Havde tabt mig meget og var meget drænet for energi. Jeg blev til sidst indlagt og fik drop, da jeg intet kunne holde i mig. Lægerne kunne ikke hjælpe, udover gode råd. Det var et mirakel ! Min kvalme forsvandt som dug for solen.

Læs hele anbefaling

Akupunktur og kredsløbsbehandling imod smerter i håndled, albue og ankel.
- Jette H.  Ikast

6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet...... 

Læs hele anbefaling


Akupunktur behandling imod ansigtslammelse, smerter i venstre arm, svært ved at bøje højre pegefinger 
- Lars Olsen

Jeg henvendte mig til sundtlegeme.dk for at forhøre mig om det var mulighed, at hjælpe mig med min ansigtslammelse. I 2008 fik jeg i venstre side en ansigtslammelse som efterfølgende begyndte, at brede sig til højre side. Heldigvis blev den højre side ikke så hårdt ramt.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling af immunforsvaret, bihulebetændelse og stress
- Sofie Rønde Rasmussen

I en del år har jeg været let til at blive syg, og i en længere periode døjet med bihulebetændelse endvidere tendens til at føle mig stresset.

Læs hele anbefaling

 

Hvad skal du vide før du får behandling hos en akupunktør? 

Drik lidt vand og sørg for at have spise lidt forinden. Det er en god ide at komme i god tid og være afslappet.

Hvordan foregår akupunktur behandlingen hos sundtlegem.dk akupunktur Aarhus

45 min – 60 min.(første behandling 60 min.)

Det starter med en kortere samtale og efterfølgende en undersøgelse om hvad dit problem er samt andre relevante oplysninger nævnes, der kan have indflydelse på din behandling. Efter undersøgelsen kan behandlingen starte. Nålene skal i gennemsnit sidde i 30 – 40 minutter. Når behandlingen er afsluttet, foretages en ny undersøgelse hvis det er muligt. Det er afhængig af hvilken lidelse, der behandles for, om der skal foretages en afsluttende undersøgelse.

Efterfølgende akupunktur behandlingen

Du vil blive spurgt om der er sket en forbedring. Er det muligt at måle effekten af behandlingen, gøres dette når behandlingen er afsluttet.

Husk at drikke rigeligt vand

Vær opmærksom på, at du efter behandlingen skal drikke rigeligt med væske. Det skyldes at behandlingen sætter gang i en udrensningsproces. Symptomer ved for lidt væskeindtag kan være hovedpine og/eller ubehag.

 

Hvilke spørgsmål stilles ofte om akupunktur behandling?

Har du lyst til at høre mere?

Sundhedsordning akupunktur behandling f.eks. nedenstående forsikringer