Bestil tid

Akupunktur behandling imod stress

Hos sundtlegeme.dk er der gode resultater med behandling imod stress med akupunktur

Livskvalitet og stress

I dag er der flere dansker end nogensinde der rammes af stress, som kan skyldes vores ”travle hverdag”. Stress nedsætter din livskvalitet, helbred og har indflydelse på dine præstationer i det daglige. Udsættes du for langvarige stress, kan det i sidste ende medfører en længere varende sygemelding. Arbejdes betinget stress, er næst efter ondt i ryggen, den mest udbredte helbredsproblem i Danmark

Supplerende behandling tilbydes:

  • Urter, homøopati, øvelser der forebygger og nedsætter stress 

*RAB godkendt ved akupunktur. Tilskud hos sygeforsikringen Danmark. Mange sundhedsforsikringer dækker og forsikrer ved skader. 

 

Akupunktør John Bregnhøj

Akupunktør Århus

John Bregnhøj har et solidt erfaringsgrundlag.

 

Akupunkturklinik Århus, Daugbjergvej 26, 8000 Århus C.

Hverdage kl.10 - 18

Faktum om kroppens alarmberedskab – stress

Youtube vidio om stress

  • Kroppens alarmberedskab er stress. Når du står over for nogle udfordringer, reagere din krop med at sætte sig i alarmberedskab. Det skal forstås på den måde, at kroppen sætter det autonome nervesystem til at øge produktionen af adrenalin og kortisol stiger. Når det sker, kan du mærke at hjertet slår hurtigere, og du bliver mere fokuseret på udfordring.
  • Kroppens reaktion er sund da den skærper alle dine sanser, og får dig til at handle hurtigt. Det bliver først kritisk hvis kroppen ikke efterfølgende kan komme ud af alarmberedskabet igen.
  • Når kroppen er i alamberedskab, registrere stress som en ydre eller indre påvirkning. Kroppen kan ikke skelne mellem fysisk eller psykisk påvirkning, og reagere ens på begge dele. Det er hårdt for kroppen at være i alamberedskab i en længere periode, derfor skal stresssymptomerne helst forsvinde hurtigt igen. 

Nakkesmerter, smerter i venstre arm og fingre
- Jimmy Pedersen

Akupunktur behandling: 15 år med spændinger i nakken og smerter,  som nu var smerterne begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Det umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre.

Læs hele anbefaling

Rygestop, KOL (rygelunger), rygsmerter, stress og vrede.
- Alice T. Bojsen

Akupunktur behandling: Mit forbrug var dagligt 60 cigaretter dagligt, og startede med at ryge som 11-årig. Min rygetrang er fuldstændig væk, og har ikke røget siden. Jeg fik i alt 5 behandlinger. I forbindelse med rygestoppet blev jeg også behandlet for mit KOL, hvilken har medført at dette også er markant bedre.

Læs hele anbefaling

Spændinger i nakke, nakkesmerter (hold i nakken), skulder og -smerter i højre arm.
- Hanni Yassin

Akupunktur behandling: Akutte skuldersmerter, et stort hold i nakken og smerter ud i arm og finger. Efter at jeg havde fået 3 akupunktur behandlinger forsvandt smerterne, og både nakke, skulderen, armen og finger kunne bruges igen helt normalt.

Læs hele anbefaling

Låst kæbeled og behandling af nakkespændinger
- Sissel

Akupunktur og massage behandling: Jeg havde problemer med kæben, mit kæbeled var låst i en lukket position, og blev derfor undersøgt hos tandlæge og kæbekirurg. Efter at jeg havde fået nogle behandlinger blev kæbeleddet normaliseret med akupunktur og massage.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling imod kvalme under graviditet
- Gry Aakjær

Akupunktur behandling: Jeg fik voldsom kvalme under min graviditet. Den startede for alvor i uge 5-6. I uge 8 kom jeg hjem fra en uges ferie, hvor jeg havde ligget syg med opkast og gennemgribende kvalme – hele døgnet. Havde tabt mig meget og var meget drænet for energi. Jeg blev til sidst indlagt og fik drop, da jeg intet kunne holde i mig. Lægerne kunne ikke hjælpe, udover gode råd. Det var et mirakel ! Min kvalme forsvandt som dug for solen.

Læs hele anbefaling

Smerter i håndled, albue og ankel.
- Jette H.  Ikast

Akupunktur behandling: 6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet...... 

Læs hele anbefaling


Ansigtslammelse, smerter i venstre arm og svært ved at bøje højre pegefinger 
- Lars Olsen

Akupunktur behandling: Jeg henvendte mig til sundtlegeme.dk for at forhøre mig om det var mulighed, at hjælpe mig med min ansigtslammelse. I 2008 fik jeg i venstre side en ansigtslammelse som efterfølgende begyndte, at brede sig til højre side. Heldigvis blev den højre side ikke så hårdt ramt.

Læs hele anbefaling

Immunforsvaret, bihulebetændelse og stress
- Sofie Rønde Rasmussen

Akupunktur behandling og øvelser: I en del år har jeg været let til at blive syg, og i en længere periode døjet med bihulebetændelse endvidere tendens til at føle mig stresset.

Læs hele anbefaling

Få mere info om akupunktur

Priser

Første akupunktur behandling 60 min.

60 min. 450 kr. ** 350 kr.

45 min. 380 kr. ** 310 kr.

Rabat

** Rabat er kun gældende med gyldig dokumentation for: Studerende, elever/ lærlinge, folkepensionister, sygemeldte, førtidspensionister, fleksjobbere (ledighedsydelses), fleksydelsesmodtager og kontanthjælpsmodtager.

Har du lyst til at høre mere?

logo1
logo2
logo3
logo4
logo5
logo6
logo7
logo11
logo9
logo10