Kredsløbsbehandling Aarhus

Kredsløbsbehandling (elektro-medicinsk behandling) i Aarhus

Metoden er en yderst veldokumenteret behandlingsform, og anvendes på en lang række hospitaler i udlandet. Desværre er kredsløbsbehandlingen ikke et tilbud på hospitalerne eller i sundhedssektoren i  Danmark.

kredsløbsbehandling er en fantastisk behandlingsform, som afhjælper mange symptomer og lidelser med stor effekt. Hvis du har prøvet denne behandlingsform, ved du godt hvor virksomt denne behandling er. Du behøver ikke nødvendigvis at fejle noget for at modtage kredsløbsbehandling, da den forbedre din sundhedstilstand generelt. Behandlingen er smertefri og foregår fuldt påklædt.

Det er dog ikke så mange, som tilbyder denne behandlingsform i Danmark. Har du ikke allerede prøvet kredsløbsbehandlingen, så gør det nu og se hvad der sker.

Hvem må ikke få kredsløbsbehandling (elektro-medicinsk behandling)?

  • Har du en pacemaker må du ikke få behandling.
  • Er du dialysepatient må du ikke få behandling.
  • Gravide må ikke få behandling.
  • Børn under 12 år må ikke få behandling.
  • Hvis du har haft en blodprop indenfor de sidste 6 måneder.

NB.: Du underskriver en tro og love erklæring på, at du ikke har nogle af ovennævnte 5 punkter.

Hvad kan kredsløbsbehandling afhjælpe?

Du er naturligvis altid velkommen til at tage kontakt hvis du har spørgsmål, eller ikke kan finde hvad du leder efter. Du kan få et samlet overblik over symptomer og lidelser nedenfor.

Se oversigt under: Hvad kan kredsløbsbehandling afhjælpe?

 

 

Tilbage til forsiden  hvad tilbyder sundtlegeme.dk

 

Kredsløbsbehandlingen har hjulpet rigtige mange mennesker

Hos sundtlegeme.dk er der et ønske om, at udbrede kendskabet til denne behandlingsform i Danmark, for at hjælpe flest mulige. Kredsløbsbehandlingen har hjulpet rigtige mange mennesker her i landet samt udlandet.

Formålet er overordnet at forbedre blodcirkulationen, men også at behandle akutte eller kroniske symptomer/lidelser som relaterer sig til kredsløbslidelser f.eks. manglende energi, svækket immunforsvar, hævede ben, muskel- og ledsmerter samt forhøjet blodtryk etc.

Se mere om alle de symptomer/lidelser som kredsløbsbehandlingen afhjælper, under afsnittet Hvad kan kredsløbsbehandling afhjælpe? 

Vil du vide mere om kredsløbslidelser? læs mere

 

Hvad er værd at vide om kredsløbsbehandling?

Forbedre din sundhedstilstand og kredsløb – bliv dine skavanker kvit med smertefri elektro-medicinsk kredsløbsbehandling.

Kredsløbsbehandlingen er smertefri og foregår fuldt påklædt; imens du hviler på en behandlingsbriks under hele behandlingen. Alt efter hvilke symptomer du har, bliver de elektromagnetiske linser placeret på arme eller ben.

Når behandlingen er startet, vil nogle opleve en fornemmelse af snoren/kriblen i arme, fingre, ben, tæer, en lettere varme i kroppen alt efter, hvor de elektromagnetiske linser er placeret.

Ved første behandling afsættes der 60 min. til samtale og behandling, - efterfølgende afsættes der 45 min. Selve kredsløbsbehandlingstiden er i alt 30 min.

Vil du vide mere om kredsløbslidelser? læs her 

 

 

Oftest stillede spørgsmål

Har du lyst til at høre mere?