Månedens tilbud

Bindevævsmassage 30 minutter

Før 320 kr. NU 290 kr.

Yderligere rabat hvis du er:
Studerende, elev / lærling, folkepensionist, sygemeldt, førtidspensionist, bistandsklient eller fleksjobber (fleksydelse)

Før 250 kr. NU 220 kr.

Husk gyldig dokumentation ved rabat.

Tilbuddet gælder med og til 1 august - 1 september

Hvad kan bindevævsmassage afhjælpe

Behandlingen er med til at kropholdningen kan forbedres samtidig med en øget fleksibilitet, dybere og forbedret vejrtrækning samt større velvære. Bindevævet mellem to muskler som burde være adskilt er klisteret sammen, opstår der smerter; det sker når den ene muskel trækker den anden muskel med. Det samme sker også, hvis musklen klistre sig til knoglen, at der opstår smerter. Ved bindevævsmassage kan dette ”klister” mellem muskler, eller muskler til knogle bliver frigjort og herved opstår der en større bevægelighed. Når der arbejdes med bindevævet er det både muskler og nervesystemet som påvirkes.

Bindevævsmassage afhjælper bl.a.

Ledsmerter, nakkesmerter, piskesmæld, skuldersmerter, frossen skulder, lændesmerter og rygsmerter, iskias smerter, bækkenløsning, fibromyalgi, smerter, stivhed, muskelspændinger, forstuvning, sportsskader, psykiske problemer der er relateret til den fysiske spænding.

Bindevævsmassage

Bindevæv er i hele kroppen f.eks. lige under huden, omkring knogler, muskler og i organer. Et spændt bindevæv nedsætter bevægeligheden der kan give smerte.

Bindevævsmassage adskiller sig en fra den traditionelle massage form. Den er en forholdsvis blid og behagelig behandling, som kan udføres manuelt eller med sugekop. Spændte områder i bindevævet stimuleres og der opstår en større blodcirkulation i området og spændinger bliver løsnet op.

Massageformen indvirker på nervesystem, muskler og bindevævet. Er god til alle former for stivhed, smerter og spændinger. Dette omfatter både spænding i muskelsystemet og regulering af de indre organers funktion. Når der arbejdes med bindevævsmassage løsnes hele bindevævssystemet, såsom muskelhinder, underhud, sener, ledbånd og knoglehinder. Spændte områder i bindevævet er der, hvor kroppen oplagrer minder fra fysiske eller følelsesmæssige traumer. Ved at løsne bindevævssystemet for spændinger, bliver det lettere at slippe de psykiske problemer der er relateret til den fysiske spænding. Det giver en større fysisk og psykisk velvære. Bindevævets elasticitet har stor betydning for at kunne udføre sine opgaver bl.a. at holde knoglerne på plads.

Tag kontakt og bestil tid allerede i dag