Hælspore og Svangsenebetændelse -

Effektiv Akupunkturbehandling

Smertelindring og Helbredelse hælsmerter

Hælspore og svangsenebetændelse - Hælsmerter

Hælspore og svangsenebetændelse er smertefulde fodlidelse, der kan påvirke dagligdagen betydeligt. Men heldigvis kan akupunkturbehandling være en effektiv måde at lindre smerterne på. Årsager og Symptomer: Hælspore og svangsenebetændelse opstår ofte på grund af gentagne belastninger eller forkerte fodstillinger. Symptomerne inkluderer skarpe smerter ved hælen eller langs svangen, især under aktivitet.

Senen udspringer fra hælbenet og i en vifteform spreder sig ud til forfoden.

Er senen overbelastet i længere tid opstår der smerter som irriterer senen og der opstår en betændelsestilsand (inflammation). 

Undersøgelse ved læge

Får du af lægen konstateret at du har en hælspore eller svangsenebetændelse, vil du få af vide at det tager lang tid at komme af med symptomerne. det kan tage op til to år. Din læge vil normalt henvise til fysioterapi hvor du får anvist øvelser, desværre henviser læger ikke til akupunktur.

 

Hvad er Akupunktur og Akupunkturbehandling?

Akupunktur er en traditionel behandlingsmetode fra kinesisk medicin, der involverer indsættelse af tynde nåle i specifikke punkter på kroppen for at genoprette balance og lindre smerter.

Akupunkturbehandling for Hælspore og Svangsenebetændelse

Hælsmerter: Akupunkturbehandling for hælspore og svangsenebetændelse fokuserer på at stimulere nøglepunkter på fødderne og underbenene for at lindre smerter, mindske betændelse og forbedre helbredet.

Fordele ved Akupunktur

Behandling af hælsmerter og fodproblemer

  1. Smertelindring: Akupunktur kan reducere smerterne forbundet med hælspore og svangsenebetændelse.
  2. Ingen Bivirkninger: Det er en naturlig behandling med få eller ingen bivirkninger.
  3. Helhedsorienteret Tilgang: Akupunktur sigter mod at behandle årsagerne til smerten, ikke kun symptomerne.

Hvordan Fungerer Akupunktur for Hælspore og Svangsenebetændelse?

Under akupunkturbehandlingen indsættes tynde nåle på specifikke akupunkturpunkter på fødderne og underbenene. Dette kan forbedre blodcirkulationen og lindre smerter.

Professionel Akupunkturbehandling: Din Vej til Smertelindring

Vigtigheden af at konsultere en professionel akupunktør med erfaring i behandling af hælspore og svangsenebetændelse kan ikke overvurderes. En skræddersyet behandlingsplan kan hjælpe med at lindre dine specifikke smerter og forbedre din livskvalitet.

Konklusion

Akupunkturbehandling er en effektiv og naturlig løsning til at lindre hælsmerter forbundet med hælspore og svangsenebetændelse. Hvis du lider af disse lidelser, kan akupunktur være vejen til smertelindring og forbedret livskvalitet.

Tag det første skridt mod smertelindring

kontakt sundtlegeme.dk i dag for professionel akupunkturbehandling til dine hælsmerter og fodproblemer!

Smerter i hæl

Få hjælp imod hælsmerter -hælspore og svangsenebetændelse med akupunktur

Akupunktur kan være med til at lindre eller fjerne hælspore og svangsenebetændelse (Fasciitis Plantaris). Ved akupunktur kan du forvente at resultaterne kommer meget hurtig og med en mærkbar forbedring. Hvem kan hjælpe imod hælspore og svangsenebetændelse? sundtlegeme.dk - akupunktur Århus tilbyder akupunktur med gode effekt.

Få akupunktur imod hælspore og svangsenebetændelse - Bliv smertefri nu * Vil du vide mere om akupunktur? klik på læs mere

 

 

sundtlegeme.dk

sundtlegeme.dk - akupunktur Aarhus

RAB registreret akupunktør John Bregnhøj *Et solidt erfaringsgrundlag.  

Hverdage 10 - 17 ***  21900559 eller kontaktformular Langelandsgade 16 - 3 th. - 8000 Aarhus C.

 

Hælspore

Har du en hælspore er det på undersiden af foden hvor der er en bindevævsplade (plantarfascien). En hælspore fremkalder en kalkaflejring på hælens knogle i det den forsøger at genoprette skaden. Læger omtaler ofte smerter under hælen som hælspore, men hvor det er en inflammation i senen.

 

Svangsenebetændelse

Svangsenebetændelse opstår som reglen i forbindelse med dårlig form eller meget træning ved løb, gang -eller andet sport hvor der ikke er taget højde for at have trænet op til belastningen og det er jo altid vigtig at tilvender kroppen langsomt så skader undgås.

Hvad kan årsagen være til hælspore?

Overbelastning af senen som hæfter på hælbenet sker hovedsageligt for et for hårdt underlag, forkert fodtøj eller større belastning. Endvidere hvis fodstillingen afviger fra det normale som platfod, hulfod og nogle gigtsygdomme kan der lettere opstå irritation og fremkalde hælspore eller svangsenebetændelse.

Forebyggelse

Anvend stødabsorberende fodtøj, indlægssåler som aflaster dine fødder -og et underlag som aflaster dine fødder hvis du står meget i løbet af en dag. Der er meget som du kan skåne dine fødder med, derfor undgå overbelastninger i længere tid. Være altid god imod dine fødder og giv dem opmærksomhed, et fodbad er balsam for trætte og ømme dine fødder.

 

 

Hælspore akupunktur

Når der gives akupunktur er hensigten at få smerten helt fjerne, -og samtidig få senen til at hele. Ved akupunktur øges blodcirkulationen i området omkring og i senen -endvidere hvor denne hæfter på hæl-knoglen. Når der er en forøget blokcirkulation transporteres der ilt og næringsstoffer til området, hvilken medfører at dit eget i immunforsvar bliver aktiveret og begynder at reparere skaderne (betændelsestilstanden som også kaldes for inflammation). Forøgelsen af blodcirkulation transportere forskellige affaldsstoffer og mælkesyre væk fra det angrebet område.

Hvor mange akupunkturbehandlinger?

Det er forskelligt hvor mange akupunkturbehandlinger der skal til, erfaringer viser at de fleste reagerer positivt -og meget hurtigt med forbedring af nedsættelse af smerter samtidig med en øget bevægelighed. Skulle det mod forventning ikke have den ønskede effekt stoppes akupunkturbehandlingen efter 5 behandling. Det anbefales at behandlingsforløbet tilrettelægges således, at der er kort tid mellem hver akupunkturbehandling.

Vil du vide mere om overbelastningsskader og sportsskader? klik her

 

sundtlegeme.dk - akupunktur Aarhus

RAB registreret akupunktør John Bregnhøj *Et solidt erfaringsgrundlag.  

Hverdage 10 - 17 ***  21900559  Langelandsgade 16 - 3 th. - 8000 Aarhus C.

Har du lyst til at høre mere?