Vægttab - Tab dig med akupunktur

Har du let ved at tage på og let til søde sager ? Få hjælp nu til at øge forbrændingen og mindre trang til søde sager

Stoftskifte og søde sager Akupunktur behandlingen øger stofskiftet hvilket medfører en bedre forbrændingen, så du taber dig. Med i behandlingen sker der også en reducering af trangen til søde sager. Behandlingen kan gentages ind til det ønskede resultat; typisk vil det være 1 – 3 Kg. indenfor en måned

Sådan foregår behandlingen

Når du kontakter sundtlegeme.dk via kontaktsiden eller 21900559 om vægttab, er det op til dig hvor mange oplysninger du giver.
Relevante oplysninger kunne f.eks. være:

  • Hvor meget vægt ønsker du, at tabe dig?
  • Hvor meget motion dyrker du om ugen?
  • Har du en igangværende diæt?

Hvor længe er akupunkturbehandlingen ?

Behandlingen varer op til 60 minutter pr. gang. Der behandles 2 - 3 gange på en uge, senere pr. 14. dag 1 - 3 gange. Der akupunkturbehandling forsætter ind der til det ønskede resultat er nået.

Er der bivirkninger ?

Behandlingen er uden bivirkninger, dog i sjældne tilfælde kan du blive lidt utilpas. Normalt vil du efterfølgende føle dig afslappet, måske lidt træt og tørstig. Drik efterfølgende vand, da akupunktur igangsætter en udrensningsproces.

Efter behandlingen

Når den første akupunktur behandlingen er overstået, taler vi om en evt. kostomlægning og forslag til ændringringer af vaner m.m.  Man kan typisk forvente vægttab efter 10 dage til en måned

Øget forbrænding og trangen til søde sager

Akupunktur kan hjælpe til at reducere din vægt og trang til søde sager, men kan ikke være med varige resultater hvis der ikke sker ændringer i dine vaner. Det er vigtigt at forstår inden du vælger, at indgå i et behandlingsforløb.  Motivationen skal være til stede, så det bliver et positivt resultat da dette er formålet. Akupunktur er en hjælp og gør det lettere at tabe sig, men vægttab med akupunktur kan, -og vil aldrig kunne stå alene uden en indsats fra dig hvis formålet er et varig vægttab.

Vægttab og akupunktur

Der kan være flere grunde til at der opstår vægtforøgelse: Forkerte kost, spiser mere end kroppen har behov for, for lavt stofskifte, for lidt motion, stress som gør at der bliver valgt lette løsninger i forhold til din kost. Derfor er akupunktur ingen mirakel behandling, da målet er et varig vægttab. I forbindelse med behandlingsforløbet skal der også medtages aspekter som kosten, motivation for motion m.m.

Hvad betyder forbrænding og stofskifte ?

Forbrænding forklares bedst ved at det er kropppens stofskifte som nedbryder og udnyttese af maden, -og kroppens energi der anvendes til fysisk aktivitet. En forudsætning for at tab sig er, at du spiser mindre end du forbrænder. Indtager du flere kalorier end du forbrænder øges vægten. Fysisk aktivitet øger forbrændingen, derfor er motion sundt. 

Kroppen skal bruge energi

Du bruger energi til muskelarbejde, processer som holder din krop igang til at du kan trække vejret, hjertet slår o.s.v. Energien kommer fra indtagelse fra mad og hvad du drikker.

Hvad siger vægten ? kontrol af vægttab

Ønsker du, at tabe dig?

Udover akupunktur som behandling mod overvægt findes der på sundhedsstyrelsens hjemmeside guides og gode råd om vægttab.

Tjek dit BMI

BMI står for Body Mass Index og er en klassificering af din kropsvægt (din kropsvægt divideret med din højde).

Udregn dit BMI

Akupunktur behandling

Hvilke symptomer og lidelser kan
behandles ved hjælp af akupunktur? læs mere

Har du lyst til at høre mere?

Nakkesmerter, smerter i venstre arm og fingre
- Jimmy Pedersen

Akupunktur behandling: 15 år med spændinger i nakken og smerter,  som nu var smerterne begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Det umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre.

Læs hele anbefaling

Rygestop, KOL (rygelunger), rygsmerter, stress og vrede.
- Alice T. Bojsen

Akupunktur behandling: Mit forbrug var dagligt 60 cigaretter dagligt, og startede med at ryge som 11-årig. Min rygetrang er fuldstændig væk, og har ikke røget siden. Jeg fik i alt 5 behandlinger. I forbindelse med rygestoppet blev jeg også behandlet for mit KOL, hvilken har medført at dette også er markant bedre.

Læs hele anbefaling

Spændinger i nakke, nakkesmerter (hold i nakken), skulder og -smerter i højre arm.
- Hanni Yassin

Akupunktur behandling: Akutte skuldersmerter, et stort hold i nakken og smerter ud i arm og finger. Efter at jeg havde fået 3 akupunktur behandlinger forsvandt smerterne, og både nakke, skulderen, armen og finger kunne bruges igen helt normalt.

Læs hele anbefaling

Låst kæbeled og behandling af nakkespændinger
- Sissel

Akupunktur og massage behandling: Jeg havde problemer med kæben, mit kæbeled var låst i en lukket position, og blev derfor undersøgt hos tandlæge og kæbekirurg. Efter at jeg havde fået nogle behandlinger blev kæbeleddet normaliseret med akupunktur og massage.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling imod kvalme under graviditet
- Gry Aakjær

Akupunktur behandling: Jeg fik voldsom kvalme under min graviditet. Den startede for alvor i uge 5-6. I uge 8 kom jeg hjem fra en uges ferie, hvor jeg havde ligget syg med opkast og gennemgribende kvalme – hele døgnet. Havde tabt mig meget og var meget drænet for energi. Jeg blev til sidst indlagt og fik drop, da jeg intet kunne holde i mig. Lægerne kunne ikke hjælpe, udover gode råd. Det var et mirakel ! Min kvalme forsvandt som dug for solen.

Læs hele anbefaling

Smerter i håndled, albue og ankel.
- Jette H.  Ikast

Akupunktur behandling: 6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet...... 

Læs hele anbefaling


Ansigtslammelse, smerter i venstre arm og svært ved at bøje højre pegefinger 
- Lars Olsen

Akupunktur behandling: Jeg henvendte mig til sundtlegeme.dk for at forhøre mig om det var mulighed, at hjælpe mig med min ansigtslammelse. I 2008 fik jeg i venstre side en ansigtslammelse som efterfølgende begyndte, at brede sig til højre side. Heldigvis blev den højre side ikke så hårdt ramt.

Læs hele anbefaling

Immunforsvaret, bihulebetændelse og stress
- Sofie Rønde Rasmussen

Akupunktur behandling og øvelser: I en del år har jeg været let til at blive syg, og i en længere periode døjet med bihulebetændelse endvidere tendens til at føle mig stresset.

Læs hele anbefaling