Akupunktur rygestop Århus

Rygestop akupunktur kan være med til at du kan kvitte tobakken, snustobak og nikotinposer -og har den fordel at den ikke skaber en ny afhængighed som nikotinpræparater gør. Akupunktur mod rygning, snustokab og nikotinposer kan være med til afhjælpe den fysiske trang

Akupunktør John Bregnhøj har en høj succesradar med rygestop akupunktur. Akupunktur Århus - sundtlegeme.dk

 

Tobak, snustobak og nikotinposer

Effektiv Rygestop Akupunktur i Århus til afvænning fra Tobak, Snustobak og Nikotinposer

Vil du kvitte tobak, snustobak og nikotinposer? Rygestop akupunktur i Århus tilbyder en pålidelig løsning. Denne behandling er nøglen til at bryde vanen med tobak, snustobak og nikotinposer og vende tilbage til en sund livsstil.

 

 

 

Mand med daglig tankemylder

Hvordan virker akupunktur mod rygning?

Hvordan Akupunktur Hjælper ved rygestop, Snustobak og Tobaksafvænning

Rygestop akupunktur har vist sig effektiv til at mindske trangen til tobak, snustobak og nikotinposer. Terapien fokuserer på at genoprette kroppens balance både fysisk og mentalt for at bryde afhængigheden.

Ved den fysiske trang til tobak, snustobak eller nikotinposer bliver mindre vil du opleve, at psyken samtidig bliver mere stabil hvilken ofte medføre et stigende humør. Når psyken bliver stabiliseret kan trangen til søde sager dæmpes.

 

Rygestop

Akupunktur rygestop virker det ?

Ved at modtage akupunktur imod rygning, snustobak og nikotinposer vil det være med til at reducere trangen til nikotin, -og motivere til at kvitte nikotin. Akupunktur rygestop er med til at genoprette ubalancer så  risikoen er betydelig mindre.

Hvordan Virker Akupunktur mod Rygestop, Snustobak og Tobaksafvænning?

Rygestop akupunktur reducerer trangen til tobak, snustobak og nikotinposer og genopretter kroppens naturlige balance. Denne behandling mindsker afhængigheden og mindsker risikoen for tilbagefald.

 

 

kvinde som besluttter sig til at kvitte tobakken

Effektiviteten af Rygestop Akupunktur

Mange har oplevet markant reduktion i trangen til rygning, snustobak og nikotinposer efter akupunkturbehandlinger. Dette bidrager til en sundere livsstil og øget velvære.

Rygestop, Snustobak og Tobaksafvænning - Beslutningen

At vælge rygestop og afvænning fra tobak, snustobak og nikotinposer gennem akupunktur kræver beslutsomhed og motivation. Antallet af behandlinger tilpasses individuelle behov og reaktioner.

 

Rygestop og Tobaksafvænning - Efterbehandling

Efter rygestop akupunktur er det afgørende at undgå tobak, snustobak og nikotin for at opretholde behandlingens effektivitet. Forvent forbedringer i din sundhed og livskvalitet.

 

 

Mand beslutter sig for at kvitte tobak

Akupunktur modvirker nikotintrangen

Nikotinen er det stof som særligt gøre dig afhængig. Stoppes indtage af nikotin, opstår der en ubalance i nervesystem og kan have en varighed op til en måned. Rygestop med akupunktur medvirker til at dæmpe eller fjerne trangen til tobak under afgiftningsprocessen, -og samtidig er med til at starte en positiv effekt hvor kroppen komme i balance igen.

 

øre akupunktur til rygestop

Beslutning om et rygstop akupunktur

Det er dog vigtigt at du har taget en beslutning om at vil stoppe med indtagelse af nikotin-og motiveret til at gennemføre behandlingen. Som udgangspunkt behandles der to gange første uge og ugen efter en gang det plejer for de fleste at være tilstrækkeligt. 

Andre aspekter der kan indvirke på rygestop behandlingen

Det kan ikke på forhånd siges, hvor mange behandlinger der skal til, da det er individuelt afhængig af hvor godt du tager imod behandlingen. Der er også aspekter som kan påvirke behandlingen som f.eks. stress, manglende søvn m.v

 

Frigivelsen af endorfiner i hjernen - se film

Akupunktur er med til at øge endorfiner i hjernen, det bevirker en følelse af glæde (endorfiner er et hormonstof). Denne stimulering nedsætter abstinenssymptomer så rygeren lettere kan have succes med sit rygestop.

Rygestop

Falder du for fristelsen for tobak ?

Efter 2 - 3 måneder skal du være ekstra opmærksom. Nogle kan man være uheldig til en fest og lige skal prøve en enkelt gang, -det sker der nok ikke noget ved. Fald ikke for fristelsen fordi du lige i nuet synes det kan være hyggeligt. Husk at du har taget et valg om ikke at ryge.

Fald du for fristelsen ?

Får du et tilbagefald er det vigtigt at trangen fjernes hurtigst muligt igen, så må du bestille en tid til rygestop.

Akupunktør John Bregnhøj

Rygestop - Akupunktur Århus 

Spørgsmål og svar om rygestop

Nedenstående kan du få svar på spørgmål om rygestop som jeg vil opfordre dig til at læse.

Ryger som har valgt rygstop

Fakta om rygestop

De fleste rygere som vælger et rygestop

Vil opleve at efter nogle dage og uger at de føler sig mere rask. Chancerene for at få en blodprop er mindre allerede efter få uger, dog kan risikonen for kræft først formindskes efter 5 - 10 år efter et rygestop.

Forlængelse af levealder

En ryger der vælger et rygestop inden 35 år har statiske set lige så lang en levetid som en der aldrig har anvendt tobak. En 60 årige forlængere livet gennemsnit levetiden 2 - 3 år efter et rygestop !

Åndedrætsbesvær

Gode råde imod rygtrang

  • Fortæl din venner og familie at du er holdt op med at ryge.
  • Det kan være en god ide at holde dig i gang med fysiske aktiviteter helst hvor hænderne er aktive.
  • Få dine tanker væk fra tobaken ved at have at læse eller lytte til.
  • Undgå for meget kaffe og opkvikkende drikke.
  • Beløn dig selv med gaver, da du jo spare penge ved at du har valgt et rygestop.

Nakkesmerter, smerter i venstre arm og fingre
- Jimmy Pedersen

Akupunktur behandling: 15 år med spændinger i nakken og smerter,  som nu var smerterne begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Det umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre.

Læs hele anbefaling

Rygestop, KOL (rygelunger), rygsmerter, stress og vrede.
- Alice T. Bojsen

Akupunktur behandling: Mit forbrug var dagligt 60 cigaretter dagligt, og startede med at ryge som 11-årig. Min rygetrang er fuldstændig væk, og har ikke røget siden. Jeg fik i alt 5 behandlinger. I forbindelse med rygestoppet blev jeg også behandlet for mit KOL, hvilken har medført at dette også er markant bedre.

Læs hele anbefaling

Spændinger i nakke, nakkesmerter (hold i nakken), skulder og -smerter i højre arm.
- Hanni Yassin

Akupunktur behandling: Akutte skuldersmerter, et stort hold i nakken og smerter ud i arm og finger. Efter at jeg havde fået 3 akupunktur behandlinger forsvandt smerterne, og både nakke, skulderen, armen og finger kunne bruges igen helt normalt.

Læs hele anbefaling

Låst kæbeled og behandling af nakkespændinger
- Sissel

Akupunktur og massage behandling: Jeg havde problemer med kæben, mit kæbeled var låst i en lukket position, og blev derfor undersøgt hos tandlæge og kæbekirurg. Efter at jeg havde fået nogle behandlinger blev kæbeleddet normaliseret med akupunktur og massage.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling imod kvalme under graviditet
- Gry Aakjær

Akupunktur behandling: Jeg fik voldsom kvalme under min graviditet. Den startede for alvor i uge 5-6. I uge 8 kom jeg hjem fra en uges ferie, hvor jeg havde ligget syg med opkast og gennemgribende kvalme – hele døgnet. Havde tabt mig meget og var meget drænet for energi. Jeg blev til sidst indlagt og fik drop, da jeg intet kunne holde i mig. Lægerne kunne ikke hjælpe, udover gode råd. Det var et mirakel ! Min kvalme forsvandt som dug for solen.

Læs hele anbefaling

Smerter i håndled, albue og ankel.
- Jette H.  Ikast

Akupunktur behandling: 6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet...... 

Læs hele anbefaling


Ansigtslammelse, smerter i venstre arm og svært ved at bøje højre pegefinger 
- Lars Olsen

Akupunktur behandling: Jeg henvendte mig til sundtlegeme.dk for at forhøre mig om det var mulighed, at hjælpe mig med min ansigtslammelse. I 2008 fik jeg i venstre side en ansigtslammelse som efterfølgende begyndte, at brede sig til højre side. Heldigvis blev den højre side ikke så hårdt ramt.

Læs hele anbefaling

Immunforsvaret, bihulebetændelse og stress
- Sofie Rønde Rasmussen

Akupunktur behandling og øvelser: I en del år har jeg været let til at blive syg, og i en længere periode døjet med bihulebetændelse endvidere tendens til at føle mig stresset.

Læs hele anbefaling