Akupunktur rygestop Århus

Rygestop med akupunktur behandling er en metode som kan være med til at du kan kvitte tobakken, og har den fordel at den ikke skaber en ny afhængighed som nikotinpræparater gør. Akupunktur behandling mod rygning, kan være med til afhjælpe den fysiske trang til tobak

Akupunktur modvirker nikotin trangen

Nikotinen i tobakken er det stof som særligt gøre dig afhængig. Stoppes indtage af nikotin, opstår der en ubalance i nervesystem og kan have en varighed op til en måned. Rygestop med akupunktur medvirker til at dæmpe eller fjerne trangen til tobak uden afgiftningprocessen, og samtidig er med til at starte en postitive effekt hvor kroppen komme i balance igen.

*RAB godkendt ved akupunktur. Tilskud hos sygeforsikringen Danmark. Mange sundhedsforsikringer dækker og forsikrer ved skader. 

*Du er naturligvis altid velkommen til tage kontakt hvis du har spørgsmål, eller du ikke kan finde det som du søger efter.

Akupunktør John Bregnhøj

Akupunktør Århus

John Bregnhøj har et solidt erfaringsgrundlag.

Akupunkturklinik Århus, Daugbjergvej 26, 8000 Århus C.

Hverdage kl.10 - 18

Høj succesradar med rygestop med akupunktur

Rygestop med akupunktur Youtube video

Akupunktur behandlingen hos sundtlegeme.dk er to gange på en uge, og en opfølgende behandling ugen efter. Erfaringer viser, at de fleste oplever, at to til tre behandlinger er nok. 

Det er dog vigtigt at du har taget en beslutning om at stoppe med indtagelse af tobak. Man kan ikke på forhånd sige, hvor mange behandlinger der skal til, da det er individuelt afhængig af hvor godt du tager imod behandlingen. Der er også aspekter som kan påvirke behandlingen som f.eks. stress, manglende søvn m.v.

Nakkesmerter, smerter i venstre arm og fingre
- Jimmy Pedersen

Akupunktur behandling: 15 år med spændinger i nakken og smerter,  som nu var smerterne begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Det umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre.

Læs hele anbefaling

Rygestop, KOL (rygelunger), rygsmerter, stress og vrede.
- Alice T. Bojsen

Akupunktur behandling: Mit forbrug var dagligt 60 cigaretter dagligt, og startede med at ryge som 11-årig. Min rygetrang er fuldstændig væk, og har ikke røget siden. Jeg fik i alt 5 behandlinger. I forbindelse med rygestoppet blev jeg også behandlet for mit KOL, hvilken har medført at dette også er markant bedre.

Læs hele anbefaling

Spændinger i nakke, nakkesmerter (hold i nakken), skulder og -smerter i højre arm.
- Hanni Yassin

Akupunktur behandling: Akutte skuldersmerter, et stort hold i nakken og smerter ud i arm og finger. Efter at jeg havde fået 3 akupunktur behandlinger forsvandt smerterne, og både nakke, skulderen, armen og finger kunne bruges igen helt normalt.

Læs hele anbefaling

Låst kæbeled og behandling af nakkespændinger
- Sissel

Akupunktur og massage behandling: Jeg havde problemer med kæben, mit kæbeled var låst i en lukket position, og blev derfor undersøgt hos tandlæge og kæbekirurg. Efter at jeg havde fået nogle behandlinger blev kæbeleddet normaliseret med akupunktur og massage.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling imod kvalme under graviditet
- Gry Aakjær

Akupunktur behandling: Jeg fik voldsom kvalme under min graviditet. Den startede for alvor i uge 5-6. I uge 8 kom jeg hjem fra en uges ferie, hvor jeg havde ligget syg med opkast og gennemgribende kvalme – hele døgnet. Havde tabt mig meget og var meget drænet for energi. Jeg blev til sidst indlagt og fik drop, da jeg intet kunne holde i mig. Lægerne kunne ikke hjælpe, udover gode råd. Det var et mirakel ! Min kvalme forsvandt som dug for solen.

Læs hele anbefaling

Smerter i håndled, albue og ankel.
- Jette H.  Ikast

Akupunktur behandling: 6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet...... 

Læs hele anbefaling


Ansigtslammelse, smerter i venstre arm og svært ved at bøje højre pegefinger 
- Lars Olsen

Akupunktur behandling: Jeg henvendte mig til sundtlegeme.dk for at forhøre mig om det var mulighed, at hjælpe mig med min ansigtslammelse. I 2008 fik jeg i venstre side en ansigtslammelse som efterfølgende begyndte, at brede sig til højre side. Heldigvis blev den højre side ikke så hårdt ramt.

Læs hele anbefaling

Immunforsvaret, bihulebetændelse og stress
- Sofie Rønde Rasmussen

Akupunktur behandling og øvelser: I en del år har jeg været let til at blive syg, og i en længere periode døjet med bihulebetændelse endvidere tendens til at føle mig stresset.

Læs hele anbefaling

Priser

Første akupunktur behandling 60 min.

60 min. 450 kr. ** 350 kr.

45 min. 380 kr. ** 310 kr.

Få mere info om akupunktur

Har du lyst til at høre mere?

logo1
logo2
logo3
logo4
logo5
logo6
logo7
logo11
logo9
logo10