Akupunktur rygestop Århus

Rygestop akupunktur kan være med til at du kan kvitte tobakken, og har den fordel at den ikke skaber en ny afhængighed som nikotinpræparater gør. Akupunktur mod rygning, kan være med til afhjælpe den fysiske trang til tobak

Akupunktør John Bregnhøj har en høj succesradar med rygestop akupunktur. Akupunkturklinik Århus

Rygestop

Akupunktur modvirker nikotintrangen

Nikotinen i tobakken er det stof som særligt gøre dig afhængig. Stoppes indtage af nikotin, opstår der en ubalance i nervesystem og kan have en varighed op til en måned. Rygestop med akupunktur medvirker til at dæmpe eller fjerne trangen til tobak uden afgiftningsprocessen, -og samtidig er med til at starte en positiv effekt hvor kroppen komme i balance igen.

sundtlegeme.dk

Akupunktur priser

Første behandling afsættes der 60 min.

60 min. 460 kr. (**rabatpris 360 kr.)

45 min. 410 kr. (**rabatpris 320 kr.)

*RAB registreret ved akupunktur

sygeforsikring danmark, sundhedsforsikringer og forsikringsskader

Husk at checke om din forsikring dækker behandlingen!

**Rabatpris kun med gyldig dokumentation: Studerende, pensionister.....

Ved at købe et 5- eller 10-turs kort - spar penge

*Du er naturligvis altid velkommen til tage kontakt hvis du har spørgsmål

Søvnløshed

Rygestop akupunktur behandlingensforløb ?

Akupunkturbehandlingen hos sundtlegeme.dk er to gange på en uge, og en opfølgende behandling ugen efter. Erfaringer viser, at de fleste oplever, at to til tre behandlinger er nok. 

Behandlingsforløb hos sundtlegeme.dk

Første behandling indledes med en samtale om dit tobaksforbrug, -og herefter starter behandlingen. Første akupunktur behandling vil der blive sat permanåle i ørene som skal forblive under hele behandlingsforløbet. Permanålene falder ud af sig selv når kroppen ikke længere har brug for dem. Efterfølgende første gang får du akupunktur på kroppen. De to efterfølgende behandlinger vil være akupunktur på kroppen.

*Der anbefales en opfølgende behandling efter tre til fire måneder

Øre apunktur rygestop

Hvordan virker akupunktur mod rygning ?

Når den fysiske trang til tobak bliver mindre vil du opleve, at psyken samtidig bliver mere stabil hvilket ofte medføre et stigende humør. Når psyken bliver stabiliseret kan trangen til søde sager dæmpes. 

Frigivelsen af endorfiner i hjernen - vil du vide mere se video fra sundhed.dk

Akupunktur er med til at øge frigivelsen af endorfiner i hjernen, det bevirker en følelse af glæde (endorfiner er et hormonstof). Denne stimuleringer nedsætter abstinenssymptomer, -og så rygeren lettet kan have succes med sit rygestop

Rygestop godt for hjertet

Beslutning om et rygstop akupunktur

Det er dog vigtigt at du har taget en beslutning om at vil stoppe med indtagelse af tobak, -og motiveret til at gennemføre behandlingen. Det kan ikke på forhånd sige, hvor mange behandlinger der skal til, da det er individuelt afhængig af hvor godt du tager imod behandlingen. Der er også aspekter som kan påvirke behandlingen som f.eks. stress, manglende søvn m.v

Ryger som har valgt rygstop

Fakta om rygestop

De fleste rygere som vælger et rygestop

Vil opleve at efter nogle dage og uger at de føler sig mere rask. Chancerene for at få en blodprop er mindre allerede efter få uger, dog kan risikonen for kræft først formindskes efter 5 - 10 år efter et rygestop.

Forlængelse af levealder

En ryger der vælger et rygestop inden 35 år har statiske set lige så lang en levetid som en der aldrig har anvendt tobak. En 60 årige forlængere livet gennemsnit levetiden 2 - 3 år efter et rygestop !

Åndedrætsbesvær

Gode råde imod rygtrang

  • Fortæl din venner og familie at du er holdt op med at ryge.
  • Det kan være en god ide at holde dig i gang med fysiske aktiviteter helst hvor hænderne er aktive.
  • Få dine tanker væk fra tobaken ved at have at læse eller lytte til.
  • Undgå for meget kaffe og opkvikkende drikke.
  • Beløn dig selv med gaver, da du jo spare penge ved at du har valgt et rygestop.
Rygestop

Falder du for fristelsen for tobak ?

Efter to tre måneder skal du være opmærksomt på 

Nogle kan være uheldige til en fest og lige skal prøve igen, fald ikke for fristelsen fordi du lige synes det kan være hyggeligt. Husk at du har taget et valg om ikke at ryge. Får du et tilbagefald er det vigtigt at trangen fjernes hurtigst muligt igen, så må du bestille en tid til rygestop.

Nakkesmerter, smerter i venstre arm og fingre
- Jimmy Pedersen

Akupunktur behandling: 15 år med spændinger i nakken og smerter,  som nu var smerterne begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Det umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre.

Læs hele anbefaling

Rygestop, KOL (rygelunger), rygsmerter, stress og vrede.
- Alice T. Bojsen

Akupunktur behandling: Mit forbrug var dagligt 60 cigaretter dagligt, og startede med at ryge som 11-årig. Min rygetrang er fuldstændig væk, og har ikke røget siden. Jeg fik i alt 5 behandlinger. I forbindelse med rygestoppet blev jeg også behandlet for mit KOL, hvilken har medført at dette også er markant bedre.

Læs hele anbefaling

Spændinger i nakke, nakkesmerter (hold i nakken), skulder og -smerter i højre arm.
- Hanni Yassin

Akupunktur behandling: Akutte skuldersmerter, et stort hold i nakken og smerter ud i arm og finger. Efter at jeg havde fået 3 akupunktur behandlinger forsvandt smerterne, og både nakke, skulderen, armen og finger kunne bruges igen helt normalt.

Læs hele anbefaling

Låst kæbeled og behandling af nakkespændinger
- Sissel

Akupunktur og massage behandling: Jeg havde problemer med kæben, mit kæbeled var låst i en lukket position, og blev derfor undersøgt hos tandlæge og kæbekirurg. Efter at jeg havde fået nogle behandlinger blev kæbeleddet normaliseret med akupunktur og massage.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling imod kvalme under graviditet
- Gry Aakjær

Akupunktur behandling: Jeg fik voldsom kvalme under min graviditet. Den startede for alvor i uge 5-6. I uge 8 kom jeg hjem fra en uges ferie, hvor jeg havde ligget syg med opkast og gennemgribende kvalme – hele døgnet. Havde tabt mig meget og var meget drænet for energi. Jeg blev til sidst indlagt og fik drop, da jeg intet kunne holde i mig. Lægerne kunne ikke hjælpe, udover gode råd. Det var et mirakel ! Min kvalme forsvandt som dug for solen.

Læs hele anbefaling

Smerter i håndled, albue og ankel.
- Jette H.  Ikast

Akupunktur behandling: 6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet...... 

Læs hele anbefaling


Ansigtslammelse, smerter i venstre arm og svært ved at bøje højre pegefinger 
- Lars Olsen

Akupunktur behandling: Jeg henvendte mig til sundtlegeme.dk for at forhøre mig om det var mulighed, at hjælpe mig med min ansigtslammelse. I 2008 fik jeg i venstre side en ansigtslammelse som efterfølgende begyndte, at brede sig til højre side. Heldigvis blev den højre side ikke så hårdt ramt.

Læs hele anbefaling

Immunforsvaret, bihulebetændelse og stress
- Sofie Rønde Rasmussen

Akupunktur behandling og øvelser: I en del år har jeg været let til at blive syg, og i en længere periode døjet med bihulebetændelse endvidere tendens til at føle mig stresset.

Læs hele anbefaling