Akupunktur mod stress

Akupunktur kan være afhjælpe stress ved at nedsætte og fjerne dine symptomer og give balance og harmoni

Akupunktur Århus sundtlegeme.dk

Har gode erfaringer og resultater med at behandle stress symptomer med akupunktur. Supplerende behandling tilbydes: Urter, homøopati, øvelser der forebygger og nedsætter stress

*RAB godkendt ved akupunktur. Tilskud hos sygeforsikringen Danmark. Mange sundhedsforsikringer dækker og forsikrer ved skader. 

*Du er naturligvis altid velkommen til tage kontakt hvis du har spørgsmål, eller du ikke kan finde det som du søger efter.

Akupunktør John Bregnhøj

Akupunktør Århus

John Bregnhøj har et solidt erfaringsgrundlag.

Akupunktur Århus, Langelandsgade 16 - 3 th., 8000 Århus C.

Hverdage kl.10 - 17

Stress og livkvalitet

I dag er der flere dansker end nogensinde der rammes af stress, som kan skyldes vores ”travle hverdag”. Stress nedsætter din livskvalitet, helbred og har indflydelse på dine præstationer i det daglige. Udsættes du for langvarige stress, kan det i sidste ende medfører en længere varende sygemelding. Arbejdes betinget stress, er næst efter ondt i ryggen, den mest udbredte helbredsproblem i Danmark

Se film om stress

Stresset tanker

Nakkesmerter, smerter i venstre arm og fingre
- Jimmy Pedersen

Akupunktur behandling: 15 år med spændinger i nakken og smerter,  som nu var smerterne begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Det umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre.

Læs hele anbefaling

Rygestop, KOL (rygelunger), rygsmerter, stress og vrede.
- Alice T. Bojsen

Akupunktur behandling: Mit forbrug var dagligt 60 cigaretter dagligt, og startede med at ryge som 11-årig. Min rygetrang er fuldstændig væk, og har ikke røget siden. Jeg fik i alt 5 behandlinger. I forbindelse med rygestoppet blev jeg også behandlet for mit KOL, hvilken har medført at dette også er markant bedre.

Læs hele anbefaling

Spændinger i nakke, nakkesmerter (hold i nakken), skulder og -smerter i højre arm.
- Hanni Yassin

Akupunktur behandling: Akutte skuldersmerter, et stort hold i nakken og smerter ud i arm og finger. Efter at jeg havde fået 3 akupunktur behandlinger forsvandt smerterne, og både nakke, skulderen, armen og finger kunne bruges igen helt normalt.

Læs hele anbefaling

Låst kæbeled og behandling af nakkespændinger
- Sissel

Akupunktur og massage behandling: Jeg havde problemer med kæben, mit kæbeled var låst i en lukket position, og blev derfor undersøgt hos tandlæge og kæbekirurg. Efter at jeg havde fået nogle behandlinger blev kæbeleddet normaliseret med akupunktur og massage.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling imod kvalme under graviditet
- Gry Aakjær

Akupunktur behandling: Jeg fik voldsom kvalme under min graviditet. Den startede for alvor i uge 5-6. I uge 8 kom jeg hjem fra en uges ferie, hvor jeg havde ligget syg med opkast og gennemgribende kvalme – hele døgnet. Havde tabt mig meget og var meget drænet for energi. Jeg blev til sidst indlagt og fik drop, da jeg intet kunne holde i mig. Lægerne kunne ikke hjælpe, udover gode råd. Det var et mirakel ! Min kvalme forsvandt som dug for solen.

Læs hele anbefaling

Smerter i håndled, albue og ankel.
- Jette H.  Ikast

Akupunktur behandling: 6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet...... 

Læs hele anbefaling


Ansigtslammelse, smerter i venstre arm og svært ved at bøje højre pegefinger 
- Lars Olsen

Akupunktur behandling: Jeg henvendte mig til sundtlegeme.dk for at forhøre mig om det var mulighed, at hjælpe mig med min ansigtslammelse. I 2008 fik jeg i venstre side en ansigtslammelse som efterfølgende begyndte, at brede sig til højre side. Heldigvis blev den højre side ikke så hårdt ramt.

Læs hele anbefaling

Immunforsvaret, bihulebetændelse og stress
- Sofie Rønde Rasmussen

Akupunktur behandling og øvelser: I en del år har jeg været let til at blive syg, og i en længere periode døjet med bihulebetændelse endvidere tendens til at føle mig stresset.

Læs hele anbefaling

Info om akupunktur behandling mod stress

Der afsættes 45 min. - 60 min.**Første behandling 60 min.

*Reaktioner / symptomer der kan være ved akupunktur behandling

*Før og efter akupunktur behandling

*Effekten fra akupunktur

 sundtlegeme.dk - Akupunktur Århus / Akupunktør Århus​ 

Daugbjergvej 26, 8000 Århus C.

Har du lyst til at høre mere?

logo1
logo2
logo3
logo4
logo5
logo6
logo7
logo11
logo9
logo10