Massage Aarhus – sundtlegeme.dk

Massage og sportsmassage

*Smidige muskler og fornyet energi - massage målrettet efter dine behov 

Massage og sportsmassage Århus ved sundtlegeme.dk 

21900559 hverdage kl.10 - 17 *Prisoversigt 

 

Massage og sports massage Århus

Massage og sportsmassage ved sundtlegeme.dk: Massagen er en kombination af fysiurgisk massage, sportsmassage, afspændings massage, reflekszonebehandling, triggepunkter og andre massageteknikker.

Massage Kombinationen

Kombinationen har en dybdegående effekt på led og muskler -og kan afhjælpe forskellige problemer som, at løsner op for muskelspændinger og lindrende smerter. Massagen har en afspændende effekt på krop og psyke.

Hvad er sportsmassage Århus ?

Sportsmassage er effektiv til forebyggelse af muskelspænding -og du nedsætter risikoen for sportsskader. Sportsmassage er en dybgående massage, muskulaturen bliver løsne op, -mere smidig og afslappet.

Hvad er massage Århus ?

Massage øger bevægligheden af muskler og led. Kan være med til, at fjerne spændinger i både overfladiske og dybereliggende muskulatur. Belastninger af muskler og led i dagligdagen

Hvordan kan massage hjælpe?

Massage kan bruges som forebyggende behandling, så din krop og psyke holdes i balance. Ved massage vil du få løsne op for spændte muskler, større mobilitet -og har en god virkning imod smerter.

Effekt ved massage

Styrker dit immunforsvar, reducere, muskelspænding, øger blodcirkulationen, frigøre mere energi, bedre søvn, større velvære

Gode råd før massage

Drik vand og sørg for at have spise lidt forinden. Komme i god tid og være afslappet.

Før massage

Det starter med en kortere samtale hvor du fortælle hvad dine behov eller dit problem er. Er der relevante oplysninger der kan have indflydelse på din behandling oplyses dette. Hvis der er brug for en undersøgelse forinden foretages denne.

Massage

Efterfølgende bliver du lejret og badehåndklæde lægges på i de områder som ikke behandles. Varmetæppet reguleres så temperaturen er mest muligt behagelig for dig, -og massagen kan nu begynde, med fokus på aftalte områder.

Fordele ved at få massage

Du vil føle dig mere afspændt i kroppen efter du har modtaget massage.

Større velvære

Du får en følelse af fysisk og psykisk velvære efterfølgende. Når du har modtaget massage kommer du ned i tempo, hvilket påvirker din vejrtrækning så den bliver dybere.

Massages indvirkning på kroppen

Massagebehandligen har en positiv  indflydelse på dit immunforsvar, stimulere kredsløbet, nervesystemet, bindevæv og lymfecirkulationen.

Søvn

Dybere og bedre søvn

Muskler og stivhed

Musklerne bliver blødgjort og reducere stivheden -eller forsvinder. Forbedre muskelbalancen så smidigheden øges i muskler og led.

Frigøre energi

Massage er med til at frigøre energi så du får mere overskud i hverdagen. Spændinger i muskulaturen slapper mere af, herved mindskes stofskiftet i musklen -og ilt behovet sættes ned, -og der produceres færre affaldsstoffer.

Blodgennemstrømning i muskelvævet

Massage øger blodgennemstrømningen i muskelvævet, herved kommer der mere ilt og næringsstoffer til problemområdet.

kvinde som har muskelspænder i ryggen

Årsager til muskelspændinger og myoser

De fleste har prøvet at have muskelspændinger, eller myoser et eller andet sted på kroppen. Myoser er små eller større ømme områder i musklerne, som føles som små hårde ”kugler”, hvor affaldsstoffer fra musklernes stofskifte har ophobet sig. Denne ophobning af affaldsstoffer sker, fordi der ikke er tilstrækkelig gennemstrømning af blod i den pågældende del af musklen. Blod fører både ilt og næringsstoffer til musklerne, men fører også affaldsstoffer og CO2 væk fra musklerne. Når der ophobes affaldsstoffer i musklerne, går de ind i en blivende spænding, hvilket gør det vanskeligt for kroppen, at genoprette den naturlige balance.

Hvorfor opstår muskelspændinger?

Grunden til, at der opstår muskelspændinger kan for eksempel være dårlige arbejdsstillinger, ensidige bevægelser, stress, smerter, overdreven eller forkert brug af musklerne. Symptomerne fra spændingerne varierer i forhold til hvor de sidder og hvor spændte musklerne er. Ofte vil der være en smerte forbundet med spændingerne. I nogle tilfælde anbefales akupunktur som kombination med massage.

massage stræk

Hvad sker der når du får massage?

Når kroppen modtager massage hjælpes den til at smidiggøre muskler og udrense affaldsstoffer. Dette øger musklernes evne til at arbejde mere frit. Du vil kunne opleve, at du kommer ned i tempo og slapper mere af. Massage er med til at forbedre og smidiggøre forkortet muskulatur, øge blodgennemstrømning, samt at reducere smerter i muskler og led. Trigger-punktet kan indgå i massagebehandlingen, hvis der er behov for dette. Trigger-punkterne kan være med til, at løsne smertefulde områder. Dette er med til, at forbedre din blodgennemstrømning til området. Effekten medfører at muskulaturen begynder at slippe spændingerne.

Når du har modtaget massage

kan du efterfølgende mærke hvor gavnlig og effektiv denne behandling er. I massagebehandlingen kan der indgå, udspændninger som forbedre smidigheden i muskler og led. Massagebehandling er med til at skabe ro i sindet. Efter dine ønsker og behov, bliver behandlingen målrettet. Massage kan med fordel kombineres med anden behandling f.eks. akupunktur. Ofte kan akupunktur være en effektiv kombination afhængig af dit behov.

Hvad kan massage f.eks. afhjælp?

Massage kan indvirke på hvor højt dit stressniveau er -og muskelspændinger, endvidere kan massage have en gavnlig effekt på problemer som: Ledsmerter, stivhed nedsat bevægelighed hovedpine, manglende energi og stress.

Tag kontakt allerede idag !

Massage Århus - sundtlegeme.dk 

Kvinde drikker vand

Før massage

Drikke vand før massage behandlingen, så du undgår at blive utilpas. Bivirkningerne forsvinder som regel efter et døgn.

Affaldsstoffer

Massage bevirker at affaldsstofferne kan transporteres væk via blodbanen. Det betyder, at der igen bliver et sundt kemisk miljø i musklen.

Massage kan indvirkning på

Massage kan være med til at forebygge stress og muskelsmerter. Ved massage kan der ske en reduktion af følelsen af at være træt, - så du påny kan genvinde dit energiniveau.

Et godt supplement til træning og ved overbelastningsskader og sportsskader.

Der tilbydes vejledning øvelser

Hvis du har behov for dette, massage kan godt kombineres med vejledning øvelser 60 min.

Hvilke reaktioner og symptomer ved massage?

 • Du vil kunne opleve, at muskulaturen kan være lidt øm efterfølgende, men dette fortager sig relativt hurtigt efter et døgn.
 • Du vil kunne få hovedpine, hvilket kan skyldes en øget udskillelse af affaldsstoffer, og du ikke har sørget for at drikke tilstrækkeligt med vand før og efterfølgende behandlingen.
 • Kroppen bruger mere energi for at hele sig selv, og du vil efterfølgende kunne være mere træt på den gode måde.
 • Du kan måske få en øget vandladningstrang, men det går over i løbet af dagen.
 • Urinen er kan blive lidt mørkere og den lugter lidt, men det aftager i løbet af et døgn.
 • Det kan forekomme, at du kortvarigt får dårlig ånde og smag i munden, hvilket skyldes at affaldsstoffer bliver udskilt.
 • Nogle kan også opleve, at være mere kuldeskær, men det fortager sig i løbet af dagen.

Massage og sports massage Aarhus

sundtlegeme.dk  *Massør og akupunktør John Bregnhøj har mange års erfaring, og har hjulpet mange klienter.

Spørgsmål og svar om massage

Hvordan føles massagen?

 • Massagen kan føles som et fast tryk, hvor der efterfølgende opstår varme og energi i området. Der vil blive arbejdet med de store muskelgrupper og sener med lange dybe strøg, de mindre muskler får naturligvis også opmærksomhed alt efter behov.

Effekten fra at få løsnet musklerne

 • Påvirker kredsløbet, nervesystemet, bindevæv og lymfecirkulationen afhængigt af hvor længe der arbejdes i området. Massagen bliver målrettet dine behov.

Kan det forebygge muskelsmerter og stress?

 • Det kan være med til forebygge stress og muskelsmerter.

Kan massage reducere følelsen af at være træt?

 • Ja, der kan ske en reduktion af følelsen af træthed.

Kan der opstå en øget vandladningstrang?

 • Ja, det kan forekomme, det vil dog blive normalt igen efter et døgn.

Er der behov for et bad efter massagen?

 • Nej, det er ikke nødvendigt.

Kan gravide modtage massage?

 • Ja, gravide kan også få massage.

Kan musklerne være ømme efterfølgende af massagen?

 • Ja, det kan de godt, men det forsvinder efter et døgn.

Bindevævsmassage Århus

Sundtlegeme.dk tilbyder også Bindevævsmassage i Aarhus.

 • Hvad er bindevævsmassage? 

Bindevævsmassage bliver udført dels med manuel behandling og med kopper. Bindevævsmassage er god til at løsne muskelspændinger, øge blodcirkulationen og løsne bindevævet........

Vil du vide mere om akupunktur ? akupunktur Aarhus

wellnessmassage af skulder

Wellnessmassage Århus

sundtlegeme.dk tilbyder også wellnessmassage

 • Hvad er wellnessmassage?

Wellnessmassage er en blidmassage som løsner op for muskelspændinger. wellnessmassagen er med til du slapper rigtig godt af, -kommer ned i tempo og oplever velvære. Trænger til en pause fra hverdagen og vil forkæle dig selv. Glæd dig til en professionel wellnessmassage efter dine behov og få ny energi..........

Nakkesmerter, smerter i venstre arm og fingre
- Jimmy Pedersen

Akupunktur behandling: 15 år med spændinger i nakken og smerter,  som nu var smerterne begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Det umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre.

Læs hele anbefaling

Rygestop, KOL (rygelunger), rygsmerter, stress og vrede.
- Alice T. Bojsen

Akupunktur behandling: Mit forbrug var dagligt 60 cigaretter dagligt, og startede med at ryge som 11-årig. Min rygetrang er fuldstændig væk, og har ikke røget siden. Jeg fik i alt 5 behandlinger. I forbindelse med rygestoppet blev jeg også behandlet for mit KOL, hvilken har medført at dette også er markant bedre.

Læs hele anbefaling

Spændinger i nakke, nakkesmerter (hold i nakken), skulder og -smerter i højre arm.
- Hanni Yassin

Akupunktur behandling: Akutte skuldersmerter, et stort hold i nakken og smerter ud i arm og finger. Efter at jeg havde fået 3 akupunktur behandlinger forsvandt smerterne, og både nakke, skulderen, armen og finger kunne bruges igen helt normalt.

Læs hele anbefaling

Låst kæbeled og behandling af nakkespændinger
- Sissel

Akupunktur og massage behandling: Jeg havde problemer med kæben, mit kæbeled var låst i en lukket position, og blev derfor undersøgt hos tandlæge og kæbekirurg. Efter at jeg havde fået nogle behandlinger blev kæbeleddet normaliseret med akupunktur og massage.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling imod kvalme under graviditet
- Gry Aakjær

Akupunktur behandling: Jeg fik voldsom kvalme under min graviditet. Den startede for alvor i uge 5-6. I uge 8 kom jeg hjem fra en uges ferie, hvor jeg havde ligget syg med opkast og gennemgribende kvalme – hele døgnet. Havde tabt mig meget og var meget drænet for energi. Jeg blev til sidst indlagt og fik drop, da jeg intet kunne holde i mig. Lægerne kunne ikke hjælpe, udover gode råd. Det var et mirakel ! Min kvalme forsvandt som dug for solen.

Læs hele anbefaling

Smerter i håndled, albue og ankel.
- Jette H.  Ikast

Akupunktur behandling: 6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet...... 

Læs hele anbefaling


Ansigtslammelse, smerter i venstre arm og svært ved at bøje højre pegefinger 
- Lars Olsen

Akupunktur behandling: Jeg henvendte mig til sundtlegeme.dk for at forhøre mig om det var mulighed, at hjælpe mig med min ansigtslammelse. I 2008 fik jeg i venstre side en ansigtslammelse som efterfølgende begyndte, at brede sig til højre side. Heldigvis blev den højre side ikke så hårdt ramt.

Læs hele anbefaling

Immunforsvaret, bihulebetændelse og stress
- Sofie Rønde Rasmussen

Akupunktur behandling og øvelser: I en del år har jeg været let til at blive syg, og i en længere periode døjet med bihulebetændelse endvidere tendens til at føle mig stresset.

Læs hele anbefaling


 Massage og sportsmassage Aarhus - sundtlegeme.dk

Langelandsgade 16 - 3.th., 8000 Århus C.

 

Vil du vide noget om akupunktur behandling ?

sundtlegeme.dk - akupunktur Århus tilbyder bl.a behandling af: Smerter, overbelastningsskader, sportsskadergigt, hovedepine, migræne, astma, KOL, rygestop, hedeture, vægttab, lav energi, stress, søvnproblemer, tankemylder, eksamensangst, mave tarmproblemer,...........og meget mere

Akupunktur er en metode der giver en unik og alsidig tilgang til behandling af akutte eller kroniske lidelser

Har du lyst til at høre mere?