Massage Aarhus – sundtlegeme.dk

Massage Århus

Lindrende af smerter og muskelspændinger

smidige muskler og fornyet energi

Massage designet til dine behov - Massage i Århus

Velkommen til sundtlegeme.dk, skræddersyet massage til dig i Aarhus. Massør John Bregnhøj er dedikerede til at imødekomme dine individuelle behov og hjælpe dig med at opnå smidige muskler og fornyet energi. Genoprette din krops naturlige balance og bevægelighed.

21900559 eller kontaktformular - hverdage kl.10 -17 *Prisoversigt

sundtlegeme.dkFå hjælp nu

Massage Aarhus - Ved sundtlegeme.dk Har du muskelspændinger, behov for lindring af smerter, øge din sportspræstation. Eller bare vil forkæle dig selv med en afslappende massageoplevelse, er sundtlegeme.dk det rette sted for dig.

Massør John Bregnhøj

Har et solid erfaringsgrundlag. Behandlingen bliver tilpasset til dine specifikke behov, hvilket sikrer en afbalanceret og effektiv massageoplevelse. Massagebehandlingen er designet til at give dig den bedste oplevelse og resultater.

Massage i Aarhus

-Ved sundtlegeme.dk

Anvender forskellige massagetekniker tilpasset til dine behov. Derfor er det ikke kun en type massage form.

Massage Århus ved sundtlegeme.dk 

Tilbyder: Massagebehandling som kombinerer forskellige massage teknikker, herunder fysiurgisk massage, triggepunktmassage afspændingsmassage og reflekszonebehandling,

Kombination dybdegående effekt

Denne kombination har en dybdegående effekt på led, muskelspændinger -og kan være smertelindrende.

Muskelspændinger og Myoser

Årsager

Muskelspændinger og myoser opstår ofte som følge af dårlige arbejdsstillinger, ensidige bevægelser, stress eller overdreven brug af musklerne. Disse tilstande kan forårsage smerte og ubehag, hvilket kan have en negativ indvirkning på din daglige livskvalitet.

Effekter af Massage

Du vil føle dig mere afspændt i kroppen efter du har modtaget massage.

Større velvære

Du får en følelse af fysisk og psykisk velvære efterfølgende. Når du har modtaget massage kommer du ned i tempo, hvilket påvirker din vejrtrækning så den bliver dybere og har en positiv indvirkning imod stress ved for højt stressniveau.

Massages indvirkning på kroppen

Massagebehandling har en positiv indflydelse på dit immunforsvar, stimulere kredsløbet, forbedrer blodcirkulation, nervesystemet, bindevæv og lymfecirkulationen.

Søvn

Dybere og bedre søvn hvilken giver dig mulighed for at tackle hverdagens udfordringer med større lethed.

Muskler og stivhed

Musklerne bliver blødgjort og reducere stivheden -eller forsvinder. Forbedre muskelbalancen så smidigheden øges i muskler og led som giver større mobilitet -og har en god virkning imod smerter.

Frigøre energi

Massage er med til at frigøre energi så du får mere overskud i hverdagen. Spændinger i muskulaturen slapper mere af, herved mindskes stofskiftet i musklen -og ilt behovet sættes ned, -og der produceres færre affaldsstoffer.

Blodgennemstrømning i muskelvævet

Massage øger blodgennemstrømningen i muskelvævet, herved kommer der mere ilt og næringsstoffer til problemområdet.

Massage Aarhus

sundtlegeme.dk *Massør og akupunktør John Bregnhøj har mange års erfaring, og har hjulpet mange klienter.

kvinde som har muskelspænder i ryggen

Muskelspændinger og myoser

Myoser er små eller større ømme områder i musklerne, som føles som små hårde ”kugler”, hvor affaldsstoffer fra musklernes stofskifte har ophobet sig. Denne ophobning af affaldsstoffer sker, fordi der ikke er tilstrækkelig gennemstrømning af blod i den pågældende del af musklen.

Ilt og næringsstoffer til muskler

Blod fører både ilt og næringsstoffer til musklerne, men fører også affaldsstoffer og CO2 væk fra musklerne. Når der ophobes affaldsstoffer i musklerne opstår der muskelspændinger, hvilket gør det vanskeligt for kroppen at genoprette den naturlige balance.

Hvorfor opstår muskelspændinger?

Grunden til, at der opstår muskelspændinger kan for eksempel være: Dårlige arbejdsstillingen, ensidige bevægelser, stress, smerter, overdreven eller forkert brug af musklerne.

Symptomerne fra spændingerne varierer i forhold til hvor de sidder og hvor spændte musklerne er. Ofte vil der være en smerte forbundet med muskelspændingerne. I nogle tilfælde anbefales akupunktur som kombination med massage.

Kontakt

Massage Aarhus - sundtlegeme.dk

Du er velkommen til at tage kontakt hvis du har spørgsmål. 21900559 eller udfyld kontaktformularen 

Kvinde drikker vandEt godt råd:

Drik vand og spis lidt før massage, så du undgår at blive utilpas. Bivirkningerne forsvinder som regel efter et døgn. Du kan læse mere om bivirkninger længere nede på siden "Reaktioner og symptomer"

Før massage

Det starter med en kortere samtale hvor du fortæller hvad dine behov eller dit problem er, eller at det er meddelt forinden i forbindelse med tidsbestilling. Er der relevante oplysninger der kan have indflydelse på din behandling oplyses dette. Hvis der er brug for en undersøgelse forinden foretages denne.

Massage

Efterfølgende bliver du lejret og badehåndklæde lægges på i de områder som ikke behandles. Varmetæppet reguleres så temperaturen er mest muligt behagelig for dig, -og massagen kan nu begynde, med fokus på aftalte områder.

Hvordan føles massagen?

 • Massagen kan føles som et fast tryk, hvor der efterfølgende opstår varme og energi i området. Der vil blive arbejdet med de store muskelgrupper og sener med lange dybe strøg, de mindre muskler får naturligvis også opmærksomhed alt efter behov.

Reaktioner og symptomer

Hvilke reaktioner og symptomer kan opstå  ved massage?

 • Du vil kunne opleve, at muskulaturen kan være lidt øm efterfølgende, men dette fortager sig relativt hurtigt efter et døgn.
 • En følelse af lethed i kroppen
 • Føler sig afslappet
 • Fornyet energi
 • En følelse harmoni og glæde
 • Du vil kunne få hovedpine, hvilket kan skyldes en øget udskillelse af affaldsstoffer, og du ikke har sørget for at drikke tilstrækkeligt med vand før og efterfølgende behandlingen.
 • Kroppen bruger mere energi for at hele sig selv, og du vil efterfølgende kunne være mere træt på den gode måde.
 • Du kan måske få en øget vandladningstrang, men det går over i løbet af dagen.
 • Urinen kan blive lidt mørkere og den lugter lidt, men det aftager i løbet af et døgn.
 • Det kan forekomme, at du kortvarigt får dårlig ånde og smag i munden, hvilket skyldes at affaldsstoffer bliver udskilt.
 • Nogle kan også opleve, at være mere kuldskær, men det fortager sig i løbet af dagen.

Spørgsmål til massage

Få svar på de mest almindelige spørgsmål

Kan massage reducere følelsen af at være træt?

 • Ja, der kan ske en reduktion af følelsen af træthed.

Kan der opstå en øget vandladningstrang?

 • Ja, det kan forekomme, det vil dog blive normalt igen efter et døgn.

Er der behov for et bad efter massagen?

 • Nej, det er ikke nødvendigt.

Kan gravide modtage massage?

 • Ja, gravide kan også få massage.

Kan musklerne være ømme efterfølgende af massagen?

 • Ja, det kan de godt, men det forsvinder efter et døgn.

Bindevævsmassage Århus

Sundtlegeme.dk tilbyder også Bindevævsmassage i Aarhus.

 • Hvad er bindevævsmassage?

Bindevævsmassage bliver udført dels med manuel behandling og med kopper. Bindevævsmassage er god til at løsne muskelspændinger, øge blodcirkulationen og løsne bindevævet........

Vil du vide mere om akupunktur?

wellnessmassage af skulder

Wellnessmassage Århus

sundtlegeme.dk tilbyder også wellnessmassage

 • Hvad er wellnessmassage?

Wellnessmassage er en blidmassage som løsner op for muskelspændinger. wellnessmassagen er med til du slapper rigtig godt af, -kommer ned i tempo og oplever velvære. Trænger til en pause fra hverdagen og vil forkæle dig selv. Glæd dig til en professionel wellnessmassage efter dine behov og få ny energi..........

Nakkesmerter, smerter i venstre arm og fingre
- Jimmy Pedersen

Akupunktur behandling: 15 år med spændinger i nakken og smerter,  som nu var smerterne begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Det umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre.

Læs hele anbefaling

Rygestop, KOL (rygelunger), rygsmerter, stress og vrede.
- Alice T. Bojsen

Akupunktur behandling: Mit forbrug var dagligt 60 cigaretter dagligt, og startede med at ryge som 11-årig. Min rygetrang er fuldstændig væk, og har ikke røget siden. Jeg fik i alt 5 behandlinger. I forbindelse med rygestoppet blev jeg også behandlet for mit KOL, hvilken har medført at dette også er markant bedre.

Læs hele anbefaling

Spændinger i nakke, nakkesmerter (hold i nakken), skulder og -smerter i højre arm.
- Hanni Yassin

Akupunktur behandling: Akutte skuldersmerter, et stort hold i nakken og smerter ud i arm og finger. Efter at jeg havde fået 3 akupunktur behandlinger forsvandt smerterne, og både nakke, skulderen, armen og finger kunne bruges igen helt normalt.

Læs hele anbefaling

Låst kæbeled og behandling af nakkespændinger
- Sissel

Akupunktur og massage behandling: Jeg havde problemer med kæben, mit kæbeled var låst i en lukket position, og blev derfor undersøgt hos tandlæge og kæbekirurg. Efter at jeg havde fået nogle behandlinger blev kæbeleddet normaliseret med akupunktur og massage.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling imod kvalme under graviditet
- Gry Aakjær

Akupunktur behandling: Jeg fik voldsom kvalme under min graviditet. Den startede for alvor i uge 5-6. I uge 8 kom jeg hjem fra en uges ferie, hvor jeg havde ligget syg med opkast og gennemgribende kvalme – hele døgnet. Havde tabt mig meget og var meget drænet for energi. Jeg blev til sidst indlagt og fik drop, da jeg intet kunne holde i mig. Lægerne kunne ikke hjælpe, udover gode råd. Det var et mirakel ! Min kvalme forsvandt som dug for solen.

Læs hele anbefaling

Smerter i håndled, albue og ankel.
- Jette H.  Ikast

Akupunktur behandling: 6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet...... 

Læs hele anbefaling


Ansigtslammelse, smerter i venstre arm og svært ved at bøje højre pegefinger 
- Lars Olsen

Akupunktur behandling: Jeg henvendte mig til sundtlegeme.dk for at forhøre mig om det var mulighed, at hjælpe mig med min ansigtslammelse. I 2008 fik jeg i venstre side en ansigtslammelse som efterfølgende begyndte, at brede sig til højre side. Heldigvis blev den højre side ikke så hårdt ramt.

Læs hele anbefaling

Immunforsvaret, bihulebetændelse og stress
- Sofie Rønde Rasmussen

Akupunktur behandling og øvelser: I en del år har jeg været let til at blive syg, og i en længere periode døjet med bihulebetændelse endvidere tendens til at føle mig stresset.

Læs hele anbefaling

 sundtlegeme.dk - akupunktur Århus

Tilbyder bl.a. behandling af: Smerter, overbelastningsskader, sportsskadergigt, hovedepine, migræne, astma, KOL, rygestop, hedeture, vægttab, lav energi, stress, søvnproblemer, tankemylder, eksamensangst, mave tarmproblemer,...........og meget mere

Akupunktur er en metode der giver en unik og alsidig tilgang til behandling af akutte eller kroniske lidelser

Har du lyst til at høre mere?