Wellnessmassage Aarhus

Nyd en professionel wellnessmassage i Aarhus, som er tilpasset dine behov. Trænger du til en pause fra hverdagen, og komme helt ned i tempo igen? Forkæl dig selv, giv din krop og sind et løft og få større velvære.

Wellnessmassage løsner dine muskelspændinger, - og får dig til at slappe af. Få genoprettet din balance påny og fornyet din energi. Wellnessmassage kan have en positiv effekt imod stress. Det er ren balsam for krop og sind. Når kroppen modtager wellnessmassage hjælpes den til, at smidiggøre ømme muskler og udrense affaldsstoffer, som er med til at øge musklernes evne til, at arbejde mere frit.

Kan wellnessmassage øge bevægeligheden af muskler og led?

30 min. - 45. min.

Hvis du er mere til en blid og afslappende massage er wellnessmassage det rette for dig. Mærk efterfølgende en afslappet krop og sind, - og med en forbedret energi.

Wellnessmassage er en oplevelse af ren afslapning, som får dig ned i tempo fra en måske travle hverdag. Så læg dig ned og nyd en grundig og blid massage og få en pause. En del mennesker har brug for at komme ned i tempo, derfor bliver oplevelsen bedre, hvis du giver dig selv tid til at slappe ordentligt af.

Wellnessmassage har et fokus på at blødgøre muskler med blide strøg, som er med til at blødgøre muskler, og gøre dig afslappet i krop og sind. Har du brug for ansigtmassage og hovedbundsmassage kan det naturligvis indgå i massagen.

Wellnessmassage kan anvendes som forebyggende behandling 6-8 gange om året.

Du kan også læse om vores ydelser indenfor akupunktur her.

 

Hvad skal du vide om wellnessmassagebehandlingen?

Hvilke årsager til muskelspændinger og myoser?

De fleste har prøvet at have muskelspændinger, eller myoser et eller andet sted i kroppen. Myoser er små eller større ømme områder i musklerne, som føles som små hårde ”kugler”, hvor affaldsstoffer fra musklernes stofskifte har ophobet sig. Denne ophobning af affaldsstoffer sker, fordi der ikke er tilstrækkelig gennemstrømning af blod i den pågældende del af musklen. Blod fører både ilt og næringsstoffer til musklerne, men fører også affaldsstoffer og COvæk fra musklerne. Når der ophobes affaldsstoffer i musklerne, går de ind i en blivende spænding hvilket gør det vanskeligt for kroppen, at genoprette den naturlige balance.

Grunden til, at der opstår muskelspændinger kan for eksempel være dårlige arbejdsstillinger, ensidige bevægelser, stress, smerter, overdreven eller forkert brug af musklerne. Symptomerne fra spændingerne varierer i forhold til hvor de sidder og hvor spændte musklerne er. Ofte vil der være en smerte forbundet med spændingerne.

Hvilke reaktioner/ symptomer kan du få ved wellnessmassage?

Reaktioner / symptomer forsvinder som regel efter et døgn.

  • Ofte kan du opleve, at muskulaturen bliver afspændt, lethed i kroppen og velvære.
  • Du kan få mere energi.
  • Du kan føle dig træt efterfølende.
  • Du vil kunne opleve reaktioner såsom en øget udskillelse af affaldsstoffer, der kan give en hovedpine, da kroppen bruger mere energi for at hele sig selv.
  • Du kan få en følelse af at muskulaturen er øm.
  • En øget vandladningstrang.
  • Urinen er lidt mørkere og den lugter lidt.
  • Dårlig ånde og smag i munden kan forekomme.
  • Du kan opleve at være mere kuldeskær.
  • Hvis du ikke har indtaget mad og drikke før wellnessmassage behandlingen kan du blive utilpas.

Massage kan anvendes som forebyggende behandling 6 – 8 gange om året.

Hvilke spørgsmål stilles ofte om wellnessmassage?

Har du lyst til at høre mere?