Kredsløbsbehandling Århus - sundtlegeme.dk

Formålet er overordnet at forbedre blodcirkulationen, men også at behandle akutte eller kroniske symptomer/lidelser som relaterer sig til kredsløbslidelser f.eks. manglende energi, svækket immunforsvar, hævede ben, muskel- og ledsmerter samt forhøjet blodtryk etc.

Forbedre din sundhedstilstand og kredsløb – bliv dine skavanker kvit med smertefri kredsløbsbehandling / elektro-medicinsk behandling

Akupunktør John Bregnhøj

21 90 05 59 hverdage mellem kl.10 - 18

Kredsløbsbehandling hos sundtlegeme.dk

Kredsløbsbehandlingen er smertefri og foregår fuldt påklædt; imens du hviler på en behandlingsbriks under hele behandlingen. Alt efter hvilke symptomer du har, bliver de elektromagnetiske linser placeret på arme eller ben.

Når behandlingen er startet, vil nogle opleve en fornemmelse af snoren / kribler i arme, fingre, ben, tæer, en lettere varme i kroppen alt efter, hvor de elektromagnetiske linser er placeret.

Ved første behandling afsættes der 60 min. til samtale og behandling, - efterfølgende afsættes der 45 min. Selve kredsløbsbehandlingstiden er i alt 30 min.

kredsløbsbehandling er en fantastisk behandlingsform

Kredsløbsbehandling kan afhjælper mange symptomer og lidelser med stor effekt. Hvis du har prøvet denne behandlingsform, ved du godt hvor virksomt denne behandling er. Du behøver ikke nødvendigvis at fejle noget for at modtage kredsløbsbehandling, da den forbedre din sundhedstilstand generelt.

Metoden er en yderst veldokumenteret behandlingsform, og anvendes på en lang række hospitaler i udlandet. Desværre er kredsløbsbehandlingen ikke et tilbud på hospitalerne eller i sundhedssektoren i Danmark.

Det er dog ikke så mange, som tilbyder denne behandlingsform i Danmark. Har du ikke allerede prøvet kredsløbsbehandlingen, så gør det nu og se hvad der sker.

Kredsløbsbehandling

Kolde fødder og hænder

Kramper i ben

Smerter og kramper i benene

Uro i ben

Uro i benene

smerter i led

Muskel- og ledsmerter

søvnbesvær

Søvnbesvær

Rygestop godt for hjertet

Forhøjet blodtryk

Tunge og trætte ben

Tunge og trætte ben

Gigt

Gigt

Behandling af andre symptomer og lidelser - kredsløbsbehandling Århus

Nakkesmerter, smerter i venstre arm og fingre
- Jimmy Pedersen

Akupunktur behandling: 15 år med spændinger i nakken og smerter,  som nu var smerterne begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Det umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre.

Læs hele anbefaling

Rygestop, KOL (rygelunger), rygsmerter, stress og vrede.
- Alice T. Bojsen

Akupunktur behandling: Mit forbrug var dagligt 60 cigaretter dagligt, og startede med at ryge som 11-årig. Min rygetrang er fuldstændig væk, og har ikke røget siden. Jeg fik i alt 5 behandlinger. I forbindelse med rygestoppet blev jeg også behandlet for mit KOL, hvilken har medført at dette også er markant bedre.

Læs hele anbefaling

Spændinger i nakke, nakkesmerter (hold i nakken), skulder og -smerter i højre arm.
- Hanni Yassin

Akupunktur behandling: Akutte skuldersmerter, et stort hold i nakken og smerter ud i arm og finger. Efter at jeg havde fået 3 akupunktur behandlinger forsvandt smerterne, og både nakke, skulderen, armen og finger kunne bruges igen helt normalt.

Læs hele anbefaling

Låst kæbeled og behandling af nakkespændinger
- Sissel

Akupunktur og massage behandling: Jeg havde problemer med kæben, mit kæbeled var låst i en lukket position, og blev derfor undersøgt hos tandlæge og kæbekirurg. Efter at jeg havde fået nogle behandlinger blev kæbeleddet normaliseret med akupunktur og massage.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling imod kvalme under graviditet
- Gry Aakjær

Akupunktur behandling: Jeg fik voldsom kvalme under min graviditet. Den startede for alvor i uge 5-6. I uge 8 kom jeg hjem fra en uges ferie, hvor jeg havde ligget syg med opkast og gennemgribende kvalme – hele døgnet. Havde tabt mig meget og var meget drænet for energi. Jeg blev til sidst indlagt og fik drop, da jeg intet kunne holde i mig. Lægerne kunne ikke hjælpe, udover gode råd. Det var et mirakel ! Min kvalme forsvandt som dug for solen.

Læs hele anbefaling

Smerter i håndled, albue og ankel.
- Jette H.  Ikast

Akupunktur behandling: 6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet...... 

Læs hele anbefaling


Ansigtslammelse, smerter i venstre arm og svært ved at bøje højre pegefinger 
- Lars Olsen

Akupunktur behandling: Jeg henvendte mig til sundtlegeme.dk for at forhøre mig om det var mulighed, at hjælpe mig med min ansigtslammelse. I 2008 fik jeg i venstre side en ansigtslammelse som efterfølgende begyndte, at brede sig til højre side. Heldigvis blev den højre side ikke så hårdt ramt.

Læs hele anbefaling

Immunforsvaret, bihulebetændelse og stress
- Sofie Rønde Rasmussen

Akupunktur behandling og øvelser: I en del år har jeg været let til at blive syg, og i en længere periode døjet med bihulebetændelse endvidere tendens til at føle mig stresset.

Læs hele anbefaling

Værd at vide om kredsløbsbehandling

 • Blodtemperaturen øges i årerne
 • Elasticitet i årerne øges således at modstanden bliver mindre. Dette er årsag til, at der kommer en bedre blodgennemstrømning og større optagelse af ilt i blodet
 • Kredsløbsbehandlingen fremskynder helbredelsesprocessen i det biologiske væv. Ved at tilføre elektrisk ladede partikler i det aktuelle vævsområde i en skueformet bevægelse, understøttes metabolisme (de processer der udgør cellens stofskifte) og stof omsætningen i vævet samt giver øget blodgennemstrømning
 • Metoden påvirker det dybere væv

Formålet med kredsløbsbehandling

Kredsløbsbehandling har til formål, at genskabe en naturlig balance. Ved at tilføre energi til cellerne påvirkes væv, organer, nerver og muskler. Kredsløbsbehandlingen genopretter blodårernes normale tilstand, så de genfinder den oprindelige elasticitet og fleksibilitet, hvilket har en blivende virkning på blodcirkulationen. Behandlingen påvirker cellerne med magnatisme, herved fremskyndes helbredelsesprocessen i det biologiske væv.

Da metoden virker direkte ind på blodkarrene, har det en effekt på kredsløbsproblemer ved at forbedre blodcirkulationen, hvilket der er en forudsætning for de fleste af kroppens funktioner.

Hvilke reaktioner / symptomer kan der være ved kredsløbsbehandling?

Symptomer efter behandlingen:

 • Nogle får en reaktion fra udrensningen såsom lettere svimmelhed, svag hovedpine, eller en fornemmelse af et lettere trykken i muskulaturen. Symptomerne er kortvarige og klinger af
 • Drik derfor rigeligt med væske, da der sker en udrensningsproces
 • Du kan opleve en forbedre tarmfunktion, øget vandladning, en naturlig træthed og bedre søvn
 • Lethed i kroppen
 • Lettere ben eller arme
 • Fornyet energi
 • Afslappet i kroppen og føler velbehag

Et dårligt kredsløb

Fungere blodcirkulation ikke så godt?

Ved et dårlig kredsløb (blodcirkulation), vil kroppen ikke modtage tilstrækkelig med blod, og så vil hjerte, ben, arme og vitale organer, få en række følgevirkninger. Dårligt kredsløb kan forårsage mange forskellige symptomer som kredsløbsbehandling kan afhjælpe.

Arterier og vener er som en bred vej for blodcirkulationen der er med til at hjælpe dine organers funktion, levere næringsstoffer, regulere din pH-værdi og hormoner. I løbet af et døgn bliver der ca. pumpet over fem liter blod rundt i kroppen.

Info: Har du Angina pectoris (hjertesmerter) må du godt behandles med kredsløbsbehandlingen (Elektro-medicinsk behandling), endvidere hvis der er indopereret skruer og søm er dette ingen hindring da metal ikke er magnetisk.

Kredsløbsbehandling

Anvendelse af Kredsløbsbehandlings apperatet

Jeg begyndte at bruge Elektro-medicinske behandling (af mærket Elmedistraal) på Københavns Kommunehospital fysiurgiske afdeling til patienter med svære symptomer.

Nogle havde smerter også i hvile. Flere patienter havde allerede mistet ben. I 60% – 70% af disse tilfælde var virkningen særdeles gavnlig.

Patienterne kunne igen gå uden smerter. Skinnebenssår blev lægt. Flere planlagte operationer blev aflyst. En kvindelig patient, som led af konstante smerter, selv i hvile, blev total smertefri. Jeg fulgte hende i et år.

I en årrække havde jeg et samarbejde med Livmedicus Docent Percy Nordquist, Vasa Sjukhus i Goteborg, der foretog de samme behandlinger og lavede de samme målinger og undersøgelser. Resultaterne stemte fint overens.

Hensigten med apparatet

Er at påvirke organismens bioelektiske potentialer på det cellulære plan, cellemembraner, mitokondrier og påvirke vandfordelingen i organismen på grund af vandmolekylets specielle struktur samt andre organiske molekyler med dipol karakter (Forklaring hentet fra da.wikipedia.org/wiki/Dipol) elektromagnetisk størrelse som har to poler der kan tale sammen om en elektrisk dispol. Dette består af to lige store ladninger med modsat fortegn tæt på hinanden, eller en magnetisk dipol der danner små lukkede strømme).

Jeg begyndte at bruge Elektro-medicinske behandling (af mærket Elmedistraal) på Københavns Kommunehospital fysiurgiske afdeling til patienter med svære symptomer.

Nogle havde smerter også i hvile. Flere patienter havde allerede mistet ben. I 60% – 70% af disse tilfælde var virkningen særdeles gavnlig.

Patienterne kunne igen gå uden smerter. Skinnebenssår blev lægt. Flere planlagte operationer blev aflyst. En kvindelig patient, som led af konstante smerter, selv i hvile, blev total smertefri. Jeg fulgte hende i et år.

I en årrække havde jeg et samarbejde med Livmedicus Docent Percy Nordquist, Vasa Sjukhus i Goteborg, der foretog de samme behandlinger og lavede de samme målinger og undersøgelser. Resultaterne stemte fint overens.

Åndedrætsbesvær

Sådan fungerer apparatet til kredsløbsbehandling

Ved hjælp af en pulserende elektriske impulser kombineret med et lavfrekvent magnetfelt, vil disse to påvirke øget ion-vandringen i blodets molekyler og tilfører blodcellerne energi, der øger blodgennemstrømningen. Behandlingen påvirker cellerne med magnetisme, herved fremskyndes helbredelsesprocessen i biologiske væv bl.a. natrium-kaliumpumpen og kalkbalancen bliver optimeret. Blodkarrene bliver renset og derved øges gennemstrømningen i arme, ben og aflaster hjertet ved at sænke blodtrykket i tilfældet af, det er for højt.

Metoden er yderst veldokumenteret

En kort gennemgang af dokumentation og baggrund af teorien. Kredsløbsapparatet (Elektro-medicinske behandlingsapparat) er en opfindelse af en civilingeniør Henning Rosengart, der var specialiseret i sundhedsteknologi. Apparatet er testet af overlæge Dr. med. Ernst C. Hansen i samarbejde med andre hospitaler. Formålet var at fremskyde helingsprocessen af knoglebrud, men det viste sig at metoden også kunne anvendes til en række andre lidelser som f.eks. sportsskader, uro i benene, hævede ben og fødder og et for højt blodtryk.

Hvad er teorien om kredsløbsbehandling?

Forklaring om kredsløbsapparatet (Elektro-medicinske behandlingsapparat) af Overlæge Ernst Chr. Hansen - specialist i reumatolog

Det Elektro-medicinske behandlingsapparat udnytter et almindelig kendt fysisk princip, nemlig at magnetfelter kan accelerere hastigheden af elektriskladede partikler. Den elektromagnetiske stråling spiller en central rolle i atomfysikken.

Elektromagnetisk stråling produceres, når en elektrisk ladning accelereres. Med teorierne fra magnethydrodynamikken kan bl.a. accelerationen af elektrolyterne i blodårerne beregnes. Accelerationen af elektrolyterne medfører bl.a. en joulsk effekt, som giver temperaturstigningen af blodet i årerne.

Den medfører også en elektromagnetisk strålingsimpuls inde i blodårerne, som dels påvirker protonerne i bl.a. kalciumsaltet i den organiske grundsubstans, og dels påvirker det pulserende elektromagnetiske tryk inde i blodåren hvorved årernes elasticitet øges. Modstanden i blodårerne bliver mindre og blodcirkulationen øges, hvilket giver en hurtigere gennemblødning og større optagelse af ilt.

Elektromedicinsk behandling fremskynder helbredelsesprocessen

Elektromedicinsk behandling fremskynder helbredelsesprocessen i det biologiske væv ved at bibringe elektrisk ladede partikler i det aktuelle vævs område, en skrueformet bevægelse hvilken understøtter metabolismen (de processer der udgør cellens stofskifte) og stofomsætningen i vævet samt giver øget blodgennemstrømning. Det er endvidere målet, at behandle reumatiker (gigt) og patienter med cirkulationsforstyrrelser samt dannelse af tromboser (blodpropper).

Skader og sygdomstilfælde

Ved en række forskellige skader og sygdomstilfælde, har det vist sig fordelagtigt, at sætte ind med en behandling som fremkalder hyperami (en medicinsk tilstand hvor blodet i bestemte områder af kroppen bliver overbelastet).

Dette har man hidtil gennemført ved hjælp af fysisk terapi, hovedsagligt med forskellige former for opvarmning, som f.eks. varmelamper, og højfrekvensteknik.

En væsentlig ulempe ved varmelamper er, at den infrarøde stråling kun trænger få millimeter ned i huden og derfor kun har effekt i hudens overflade. Derimod virker Elektro-medicinske behandling på dybereliggende væv.

Spørgsmål om kredsløbsbehandling Aarhus - sundtlegeme.dk

 sundtlegeme.dk - kredsløbsbehandling Århus 

Daugbjergvej 26, 8000 Århus C.

Har du lyst til at høre mere?