Ankelsmerter og ankelskader - Akupunktur Århus

Akupunktur kan være med til at lindre eller fjerne ankelsmerter og ankelskader 

Ankelsmerter og ankelskader

Der er rigtig gode resultater med at behandle ankelsmerter og ankelskader med akupunktur. Ved at få Akupunktur er det med til at genoprette balance i kroppens energisystem, skaber harmoni og sundhed på ny.

Kredsløbsbehandling har også en god effekt på ankelsmerter og ankelskader. Kredsløbsbehandling har bl.a. effekt på: Muskler og ledsmerter, muskelspændinger, forstuvninger, sportsskader, gigt, muskel -og ledsmerter. Du kan læse mere om en kredsløbsbehandling og indvirke på ankelsmerter og ankelskader Læs mere om kredsløbsbehandling - elektromagnetisk behandling

smerter i led

 

Hvordan kan der opstå bruskskader i et ankelled?

Et ankelled har tre knogler: To af knoglerne i underbenet skinnebenet (tibia) og lægbenet (fibula) – og fodled som kaldes rullebenet (talus). Alle led flader er omgivet af brusk. Sker der en forstrækning i ankelleddet, kan der opstå skader i brusk og knogle. Ofte sker skaden på rullebenet, men kan også forekomme på skinnebenet og lægbenet. Sker der en skade i brusken, har det svært ved at hele op og kan give vedvarende gener.

 

 

sundtlegeme.dk - akupunktur Aarhus

RAB registreret akupunktør John Bregnhøj *Et solidt erfaringsgrundlag.  

Hverdage 10 - 17 ***  21900559  Langelandsgade 16 - 3 th. - 8000 Aarhus C.

Ankelmerter

Hvad er fakta om ankel smerter og ankelskader?

  • Hvordan kan ankelskader opstå? Det sker ved at ankelleddet er i en yderstilling, herved kan der opstå en forvridning hen over ankelleddet, hvilket kan medføre at led kapslen med ledbånd overtrækkes. Symptomerne er smerter, hævelse i området og besværet gang.
  • Ankelskader er en hyppig sportsskade.
  • Symptomerne er smerter, hævelse i området og besværet gang.
  • Det kan være vigtigt at vurdere, om der er brud på anklen. I givet fald bør ankelleddet røntgenfotograferes.
  • Hvis anklen er forvredet, skal den nedkøles, holdes højt og man skal bruge støttebind.

 

Hvad kan årsagen være til skader i et ankelled?

Hvis man får en bruskskade i ankelleddet, kan det ofte skyldes, at der i ankelleddet gentagende gange er sket en forvridning. Bruskskader ses oftest hos personer, som har forvredet ankelleddet mange gange. Symptomerne vil være en vedvarende smerte, stivhed i ankelleddet. Idrætsudøvere er mere udsatte for at få denne type skader.

Vil du vide mere om overbelastningsskade og sportsskader? 

Klik her

Skinnebensbetændelse

klik her

 

 

Har du lyst til at høre mere?