Ankelsmerter og ankelskader - Akupunktur Århus

Akupunktur kan være med til at lindre eller fjerne ankelsmerter og ankelskader 

sundtlegeme.dk - akupunktur Aarhus

RAB registreret akupunktør John Bregnhøj *Et solidt erfaringsgrundlag.  

Hverdage 10 - 17 ***  21900559  Langelandsgade 16 - 3 th. - 8000 Aarhus C.

smerter i led

Ankelsmerter og ankelskader

Der er rigtig gode resultater med at behandle ankelsmerter og ankelskader med akupunktur. Ved at få Akupunktur er det med til at genoprette balance i kroppens energisystem, skaber harmoni og sundhed på ny. Kredsløbsbehandling kan har også en god effekt på ankelsmerter og ankelskader. Kredsløbsbehandling har bl.a. effekt på: Muskler og ledsmerter, muskelspændinger, forstuvninger, sportsskader, gigt, muskel -og ledsmerter

Læs mere om kredsløbsbehandling - elektromagnetisk behandling

Hvordan kan der opstå bruskskader i et ankelled?

Et ankelled har tre knogler: To af knoglerne i underbenet skinnebenet (tibia) og lægbenet (fibula) – og fodled som kaldes rullebenet (talus). Alle led flader er omgivet af brusk. Sker der en forstrækning i ankelleddet, kan der opstå skader i brusk og knogle. Ofte sker skaden på rullebenet, men kan også forekomme på skinnebenet og lægbenet. Sker der en skade i brusken, har det svært ved at hele op og kan give vedvarende gener.

Hvad er fakta om ankel smerter og ankelskader?

  • Hvordan kan ankelskader? Det ske ved at ankelleddet er i en yderstilling, herved kan der opstå en forvridning hen over ankelleddet, hvilket kan medføre at led kapslen med ledbånd overstrækkes. Symptomerne er smerter, hævelse i området og besværet gang.
  • Ankelskader er en hyppig sportsskade.
  • Symptomerne er smerter, hævelse i området og besværet gang.
  • Det kan være vigtigt at vurdere, om der er brud på anklen. I givet fald bør ankelleddet røntgenfotograferes.
  • Hvis anklen er forvredet, skal den nedkøles, holdes højt og man skal bruge støttebind.

Hvad kan årsagen være til skader i et ankelled?

Hvis man får en bruskskade i ankelleddet, kan det ofte skyldes, at der i ankelleddet gentagende gange er sket en forvridning. Bruskskader ses oftest hos personer, som har forvredet ankelleddet mange gange. Symptomerne vil være en vedvarende smerte, stivhed i ankelleddet. Idrætsudøvere er mere udsatte for at få denne type skader.

Har du lyst til at høre mere?