Anbefaling – Gry Aakjær

Gry fik akupunktur behandling for kvalme under graviditet

gry_ny

Jeg fik voldsom kvalme under min graviditet. Den startede for alvor i uge 5-6. I uge 8 kom jeg hjem fra en uges ferie, hvor jeg havde ligget syg med opkast og gennemgribende kvalme – hele døgnet. Havde tabt mig meget og var meget drænet for energi. Jeg blev til sidst indlagt og fik drop, da jeg intet kunne holde i mig. Lægerne kunne ikke hjælpe, udover gode råd.

Jeg søgte hjælpe ved sundtlegeme.dk akupunktur Aarhus, da jeg havde hørt at akupunktur kunne afhjælpe kvalme. Har aldrig før prøvet det. Det var et mirakel ! Min kvalme forsvandt som dug for solen. Jeg havde ingen forventninger til behandlingen, jeg var bare desperat for at noget skulle virke og det gjorde det. Jeg fik to behandlinger og det virkede rigtig godt på mig. Nu kan jeg stadig vågne op med lidt kvalme, men det for fordi mit blodsukker er lavt og jeg er sulten, det går væk med det samme jeg spiser noget.
Vil virkelig varmt anbefale den form for behandling for andre. Det virkede for mig, måske det også virker for dig.
Hilsner fra en meget tilfreds kunde.