sundtlegeme.dk akupunktur Århus

sundtlegeme.dk er RAB registreret ved akupunktur i Aarhus

Akupunktør John Bregnhøj har et solidt erfaringsgrundlag, og har hjulpet mange klienter. Specialist i behandling imod smerter og stress: Ryg og lændesmerternakkesmerter, piskesmæld (whiplash), håndledssmerter, ankelsmerter og ankelskader, knæsmerter, stressvægttab, søvnløshed, rygestop, diskusprolaps, astma, KOL (rygelunger), gigt, hørenedsættelse, tinnitus, sportsskader, overbelastningsskader og meget andet.

Samlet oversigt - symptomer og lidelser. akupunktur indeks A - Z

Der vil løbende blive tilført nye behandlinger til indeks A - Z. Du er naturligvis altid velkommen til at tage kontakt, hvis du har spørgsmål, eller ikke kan finde hvad du leder efter. 

Læs mere om anbefalinger fra glade klienter

Ved RAB registreret: Tilskud ved Sygeforsikringen Danmark, en del sundhedsforsikringer og forsikringer dækker behandlingen. RAB registreret: Betyder at der er opfyldes en række faglige og uddannelsesmæssige krav til behandling af akupunktur.

Hverdage kl.10 - 18

Akupunktør Aarhus 

Kontakt

21 90 05 59

Akupunktør John Bregnhøj

Glade klienter hos sundtlegeme.dk

Behandling imod nakkesmerter og smerter i venstre arm og fingre
- Jimmy Pedersen

15 år med spændinger i nakken og smerter,  som nu var smerterne begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Det umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre.

Læs hele anbefaling

Behandling for rygestop, KOL (rygelunger), rygsmerter, stress og vrede.
- Alice T. Bojsen

Mit forbrug var dagligt 60 cigaretter dagligt, og startede med at ryge som 11-årig. Min rygetrang er fuldstændig væk, og har ikke røget siden. Jeg fik i alt 5 behandlinger. I forbindelse med rygestoppet blev jeg også behandlet for mit KOL, hvilken har medført at dette også er markant bedre.

Læs hele anbefaling

Behandling imod spændinger i nakke og smerter (hold i nakken), skuldersmerter, smerter i højre arm.
- Hanni Yassin

Akutte skuldersmerter, et stort hold i nakken og smerter ud i arm og finger. Efter at jeg havde fået 3 akupunktur behandlinger forsvandt smerterne, og både nakke, skulderen, armen og finger kunne bruges igen helt normalt.

Læs hele anbefaling

Behandling for låst kæbeled og behandling af nakkespændinger
- Sissel

Jeg havde problemer med kæben, mit kæbeled var låst i en lukket position og blev derfor undersøgt hos tandlæge og kæbekirurg. Efter at jeg havde fået nogle behandlinger blev kæbeleddet normaliseret med akupunktur og massage.

Læs hele anbefaling

Behandling imod kvalme under graviditet
- Gry Aakjær

Jeg fik voldsom kvalme under min graviditet. Den startede for alvor i uge 5-6. I uge 8 kom jeg hjem fra en uges ferie, hvor jeg havde ligget syg med opkast og gennemgribende kvalme – hele døgnet. Havde tabt mig meget og var meget drænet for energi. Jeg blev til sidst indlagt og fik drop, da jeg intet kunne holde i mig. Lægerne kunne ikke hjælpe, udover gode råd. Det var et mirakel ! Min kvalme forsvandt som dug for solen.

Læs hele anbefaling

Behandling imod smerter i håndled, albue og ankel.
- Jette H.  Ikast

6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet...... 

Læs hele anbefaling


Behandling imod ansigtslammelse, smerter i venstre arm, svært ved at bøje højre pegefinger 
- Lars Olsen

Jeg henvendte mig til sundtlegeme.dk for at forhøre mig om det var mulighed, at hjælpe mig med min ansigtslammelse. I 2008 fik jeg i venstre side en ansigtslammelse som efterfølgende begyndte, at brede sig til højre side. Heldigvis blev den højre side ikke så hårdt ramt.

Læs hele anbefaling

Behandling af immunforsvaret, bihulebetændelse og stress
- Sofie Rønde Rasmussen

I en del år har jeg været let til at blive syg, og i en længere periode døjet med bihulebetændelse endvidere tendens til at føle mig stresset.

Læs hele anbefaling

Hvilke akupunktur metoder anvendes?

Der anvendes moderne og traditionel akupunktur, øre akupunktur og andre akupunktursystemer som giver en unik og alsidig tilgang til behandling af akutte og kroniske symptomer / lidelser. I nogle tilfælde kan akupunktur behandlingen understøttes af anden behandling såsom urter, homøopati eller anden behandling der er med til at fremskynde helbredelsesprocessen.

Hvad er akupunktur?

Akupunktur betyder nåle-indstik. Behandlingen har til formål at genoprette en naturlig balance, så du igen får sundhed og harmoni tilbage i kroppen. Behandlingen baserer sig på princippet om, at kroppen og psyken skal være i balance for at holde sig sund. Akupunkturpunkter sender signaler, som er med til at stimulerer kroppens egne helbredende kræfter.

Mange videnskabelige undersøgelser peger på, at behandlingen af akupunkturpunkter har en dybtgående virkning på kroppen. Mange lidelser kan påvirkes i en gunstig retning, så symptomer og lidelser forsvinde.

Akupunktur behandling hos sundtlegeme.dk

Der er afsættes 45 min – 60 min. til behandlingen (første behandling 60 min.)

Det starter med en kortere samtale og efterfølgende en undersøgelse om hvad dit symptom / lidelse er. Du vil blive spurt om andre relevante oplysninger, der kan have indflydelse på behandling.

Efter undersøgelsen kan behandlingen starte. Nålene skal i gennemsnit sidde i 30 – 40 minutter. Når behandlingen er afsluttet, vil du blive spurgt om der er sket en forbedring. Hvis det er muligt, foretages en ny undersøgelse for at måle effekten af behandlingen.

Akupunktur Aarhus - RAB registreret akupunktør Aarhus

Før du får behandling 

Drik lidt vand og sørg for at have spist lidt forinden. Det er en god ide at komme i god tid og være afslappet

Hvordan får jeg mest ud af behandlingen?

  • Har du spørgsmål inden behandlingen så husk at spørg.
  • Undgå helst motion før og efter behandling.
  • Undgå for meget varme eller kulde.
  • Spis lidt forinden, er blodsukkeret lavt kan du blive svimmel.
  • Undgå kaffe og opkvikkende drikke før behandlingen.
  • Det er en fordel af have løstsiddende tøj på.
  • Få slappet af efter behandlingen, drik rigeligt med væske evt. spis et måltid da akupunktur sætter en udrensningsproces i gang.
  • Har du brug for at sove når du kommer hjem er det fint, ellers lad være med at have for mange planer om hvad du skal nå efterfølgende. Kroppen og sindet har brug for at slappe af efterfølgende.

Hvilke reaktioner / symptomer kan der være ved akupunktur behandlingen?

Efter behandlingen kan der anses let rødme, og der kan forekomme ømhed ved indstik stedet hvilket er helt normalt. I sjældne tilfælde kan der opstå kvalme, svimmelhed eller en følelse af, at være opstemt. Akupunktur har en dybtegående og meget afslappende virkning på kroppen. Du kan dog i de første timer efter behandlingen føle dig træt eller søvnig. Alle symptomerne forsvinder hurtigt igen. Erfaringer viser, at der kan være en positiv effekt efter første behandling, alt afhængig af hvilken lidelse / symptom du bliver behandlet for. Effekten fra behandlingen sker som reglen gradvis med en positiv reaktion. Der kan i enkelte tilfælde ses en kortvarig forværring af symptomerne, som kan vare fra få timer efter behandlingen til et par dage. Dette betyder dog blot, at der har været en effekt med akupunkturen og ikke at der er sket en forværring.

Husk at drikke rigeligt vand efterfølgende.

Vær opmærksom på, at du efter behandlingen skal drikke rigeligt med væske. Det skyldes at behandlingen sætter gang i en udrensningsproces. Symptomer ved for lidt væskeindtag kan være hovedpine og ubehag.

 

Hvad er teorien om akupunktur?

Akupunktur behandlingen er en slags manipulation, som genskaber den naturlige balance på ny. Mange sygdomme kan skyldes ubalance i kroppens energi. Denne ubalance kan behandles med nåle på akupunkturpunkter, som kan være med til at genoprette kroppens naturlige energibalance. Det betyder, at der kan ske en væsentlig forbedring, eller at symptomer / lidelser forsvinder. Effekten af behandlingen vil som regel styrke kroppens immunforsvar generelt.

Behandlingen er baseret på en teori om, at der i kroppen er et mønster af energibaner (meridianer), hvori der er en energistrøm (Chi / Qi), den er af afgørende betydning for helbredstilstanden. Bliver energi-flowet nedsat eller afbrydes det i en eller flere energibaner (meridianer), opstår der sygdom.

Generelt kan man sige, at meridianer hvor akupunkturpunkter befinder sig, styrer og giver næring til organerne, især de indre. Til hvert organ er der knyttet egenskaber af fysiologiske, følelsesmæssige og mentale funktioner. Qi kan man sige opstår imellem Yin og Yang. Sygdom kan opstå, hvis energistrømmen blokeres og energien ikke kan flyde frit. Akupunktur kan være med til at fjerne blokeringer og genoprette den naturlige balance. Den energetiske ubalance behandles og normaliseres ved, at der stikkes nåle i akupunkturpunkter som er på meridianbaner. Akupunktur er ikke blot en symptombehandling, man behandler også selve årsagen til symptomer og lidelser (sygdomme). 

Spørgsmål som stilles om behandlingen - sundtlegeme.dk / akupunktør Århus?

Har du lyst til at høre mere?

Sundhedsordning akupunktur behandling f.eks. nedenstående forsikringer