Akupunktur Århus - Rab registreret

Akupunktur Århus / Akupunktør ÅrhusJohn Bregnhøj  har et solidt erfaringsgrundlag, og har hjulpet mange klienter. Behandling mod smerter, stress, rygestop, overbelastningsskader, sportskader, hørenedsættelse, tinnitus og meget andet.

Akupunktur hos sundtlegeme.dk

Der anvendes moderne og traditionel akupunktur, øre akupunktur og andre akupunktursystemer som giver en unik og alsidig tilgang til behandling af akutte og kroniske symptomer / lidelser. I nogle tilfælde kan akupunktur behandlingen understøttes af anden behandling såsom urter, homøopati eller anden behandling der er med til at fremskynde helbredelsesprocessen.

*RAB godkendt ved akupunktur. Tilskud hos sygeforsikringen Danmark. Mange sundhedsforsikringer dækker og forsikrer ved skader. 

RAB registreret: Betyder at der er opfyldes en række faglige og uddannelsesmæssige krav til behandling af akupunktur.

*Du er naturligvis altid velkommen til tage kontakt hvis du har spørgsmål, eller du ikke kan finde det som du søger efter.

Stress

Rygestop

Vægttab

Håndledssmerter

Nakkesmerter

Knæsmerter

Rygsmerter

Overbelastning

Glade klienter hos sundtlegeme.dk / akupunktur Aarhus

Nakkesmerter, smerter i venstre arm og fingre
- Jimmy Pedersen

Akupunktur behandling: 15 år med spændinger i nakken og smerter,  som nu var smerterne begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Det umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre.

Læs hele anbefaling

Rygestop, KOL (rygelunger), rygsmerter, stress og vrede.
- Alice T. Bojsen

Akupunktur behandling: Mit forbrug var dagligt 60 cigaretter dagligt, og startede med at ryge som 11-årig. Min rygetrang er fuldstændig væk, og har ikke røget siden. Jeg fik i alt 5 behandlinger. I forbindelse med rygestoppet blev jeg også behandlet for mit KOL, hvilken har medført at dette også er markant bedre.

Læs hele anbefaling

Spændinger i nakke, nakkesmerter (hold i nakken), skulder og -smerter i højre arm.
- Hanni Yassin

Akupunktur behandling: Akutte skuldersmerter, et stort hold i nakken og smerter ud i arm og finger. Efter at jeg havde fået 3 akupunktur behandlinger forsvandt smerterne, og både nakke, skulderen, armen og finger kunne bruges igen helt normalt.

Læs hele anbefaling

Låst kæbeled og behandling af nakkespændinger
- Sissel

Akupunktur og massage behandling: Jeg havde problemer med kæben, mit kæbeled var låst i en lukket position, og blev derfor undersøgt hos tandlæge og kæbekirurg. Efter at jeg havde fået nogle behandlinger blev kæbeleddet normaliseret med akupunktur og massage.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling imod kvalme under graviditet
- Gry Aakjær

Akupunktur behandling: Jeg fik voldsom kvalme under min graviditet. Den startede for alvor i uge 5-6. I uge 8 kom jeg hjem fra en uges ferie, hvor jeg havde ligget syg med opkast og gennemgribende kvalme – hele døgnet. Havde tabt mig meget og var meget drænet for energi. Jeg blev til sidst indlagt og fik drop, da jeg intet kunne holde i mig. Lægerne kunne ikke hjælpe, udover gode råd. Det var et mirakel ! Min kvalme forsvandt som dug for solen.

Læs hele anbefaling

Smerter i håndled, albue og ankel.
- Jette H.  Ikast

Akupunktur behandling: 6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet...... 

Læs hele anbefaling


Ansigtslammelse, smerter i venstre arm og svært ved at bøje højre pegefinger 
- Lars Olsen

Akupunktur behandling: Jeg henvendte mig til sundtlegeme.dk for at forhøre mig om det var mulighed, at hjælpe mig med min ansigtslammelse. I 2008 fik jeg i venstre side en ansigtslammelse som efterfølgende begyndte, at brede sig til højre side. Heldigvis blev den højre side ikke så hårdt ramt.

Læs hele anbefaling

Immunforsvaret, bihulebetændelse og stress
- Sofie Rønde Rasmussen

Akupunktur behandling og øvelser: I en del år har jeg været let til at blive syg, og i en længere periode døjet med bihulebetændelse endvidere tendens til at føle mig stresset.

Læs hele anbefaling

Info om akupunktur behandling hos sundtlegeme.dk / akupunktur Århus

Der er afsættes 45 min – 60 min. til behandlingen (første behandling 60 min.)

Det starter med en kortere samtale og efterfølgende en undersøgelse om hvad dit symptom / lidelse er. Du vil blive spurt om andre relevante oplysninger, der kan have indflydelse på behandling.

Efter undersøgelsen kan behandlingen starte. Nålene skal i gennemsnit sidde i 30 – 40 minutter. Når behandlingen er afsluttet, vil du blive spurgt om der er sket en forbedring. Hvis det er muligt, foretages en ny undersøgelse for at måle effekten af behandlingen.

Akupunkturbehandling udføres i akupunkturklinikens lokaler Daugbjergvej 26 i 8000 Århus C.

Hvad er akupunktur?

Akupunktur betyder nåle-indstik. Behandlingen har til formål at genoprette en naturlig balance, så du igen får sundhed og harmoni tilbage i kroppen. Behandlingen baserer sig på princippet om, at kroppen og psyken skal være i balance for at holde sig sund. Akupunkturpunkter sender signaler, som er med til at stimulerer kroppens egne helbredende kræfter.

Efter akupunkturnålene er sat i kan det opleves og føles forskelligt.

Det mest almindelig er en pulserring, summende og prikkende fornemmelse, som er et tegn på at akupunkturnålene arbejder, og er en positiv reaktion fra kroppen. Af andre oplevelser kan være en lokale varme i områder hvor akupunkturnålene er placeret, eller en følelse af der er en energi som strømmer i gennem kroppen. Dette er naturlige reaktioner der udløses af hormonsystemet. Akupunkturnålene er tynde, og ikke som man kende fra besøg hos lægen eller på sygehuset. 

Videnskabelige undersøgelser om akupunktur.

Mange videnskabelige undersøgelser peger på, at behandlingen af akupunkturpunkter har en dybtgående virkning på kroppen. Der er mange lidelser som kan påvirkes i en gunstig retning, så symptomer og lidelser forsvinde.

Værd at vide om akupunktur behandlingen

  • Før behandling: Drik lidt vand og sørg for at have spist lidt forinden. Det er en god ide at komme i god tid og være afslappet.
  • Har du spørgsmål inden behandlingen så husk at spørg.
  • Undgå helst motion før og efter behandling.
  • Undgå for meget varme eller kulde.
  • Spis lidt forinden, er blodsukkeret lavt kan du blive svimmel.
  • Undgå kaffe og opkvikkende drikke før behandlingen.
  • Det er en fordel af have løstsiddende tøj på.
  • Få slappet af efter behandlingen, drik rigeligt med væske evt. spis et måltid da akupunktur sætter en udrensningsproces i gang.
  • Har du brug for at sove når du kommer hjem er det fint, ellers lad være med at have for mange planer om hvad du skal nå efterfølgende. Kroppen og sindet har brug for at slappe af efterfølgende.

Hvilke reaktioner / symptomer kan der være ved akupunktur behandlingen?

Efter behandling: Husk at drikke rigeligt vand efterfølgende. Vær opmærksom på, at du efter behandlingen skal drikke rigeligt med væske. Det skyldes at behandlingen sætter gang i en udrensningsproces. Symptomer ved for lidt væskeindtag kan være hovedpine og ubehag.

Når akupunkturnålene er taget ud kan der opstå en let rødme lokalt, og der kan forekomme ømhed ved indstik stedet hvilket er helt normalt. I sjældne tilfælde kan der opstå kvalme, svimmelhed eller en følelse af, at være opstemt og forøget energi.

Akupunktur har en dybtegående og meget afslappende virkning på kroppen. Du kan dog i de første timer efter behandlingen, føle dig træt eller søvnig. Alle symptomerne forsvinder hurtigt igen. Erfaringer viser, at der kan være en positiv effekt efter første behandling, alt afhængig af hvilken lidelse / symptom du bliver behandlet for.

Effekten fra akupunktur

Effekten fra akupunktur behandlingen sker som reglen gradvis med en positiv reaktion. Der kan i enkelte tilfælde ses en kortvarig forværring af symptomerne, som kan vare fra få timer efter behandlingen til et par dage. Dette betyder dog blot, at der har været en effekt med akupunkturen og ikke at der er sket en forværring.

Akupunktur Århus

Hvad er teorien om akupunktur?

Akupunktur behandlingen er en slags manipulation, som genskaber den naturlige balance på ny. Mange sygdomme kan skyldes ubalance i kroppens energi. Denne ubalance kan behandles med nåle på akupunkturpunkter, som kan være med til at genoprette kroppens naturlige energibalance. Det betyder, at der kan ske en væsentlig forbedring, eller at symptomer / lidelser forsvinder. Effekten af behandlingen vil som regel styrke kroppens immunforsvar generelt.

Behandlingen er baseret på en teori om, at der i kroppen er et mønster af energibaner (meridianer), hvori der er en energistrøm (Chi / Qi), den er af afgørende betydning for helbredstilstanden. Bliver energi-flowet nedsat eller afbrydes det i en eller flere energibaner (meridianer), opstår der sygdom.

Meridianer og akupunkturpunkter.

Generelt kan man sige, at meridianer hvor akupunkturpunkter befinder sig, styrer og giver næring til organerne, især de indre. Til hvert organ er der knyttet egenskaber af fysiologiske, følelsesmæssige og mentale funktioner. Qi kan man sige opstår imellem Yin og Yang. Sygdom kan opstå, hvis energistrømmen blokeres og energien ikke kan flyde frit.

Formålet med akupunktur.

Akupunktur kan være med til at fjerne blokeringer og genoprette den naturlige balance. Den energetiske ubalance behandles og normaliseres ved, at der stikkes nåle i akupunkturpunkter som er på meridianbaner. Akupunktur er ikke blot en symptombehandling, man behandler også selve årsagen til symptomer og lidelser (sygdomme). 

Spørgsmål og svar - sundtlegeme.dk - Akupunktur Aarhus // Akupunktør Aarhus​

 sundtlegeme.dk - Akupunktur Århus / Akupunktør Århus​ 

Daugbjergvej 26, 8000 Århus C.

Har du lyst til at høre mere?

Mange Sundhedsforsikringer dækker akupunktur f.eks. nedenstående