Anbefaling – Sofie R√łnde

Immunforsvaret, bihulebetændelse og stress

Fik behandling med akupunktur, med rigtig god effekt. 

Anbefaling - Sofie

Immunforsvar

I en del √•r har jeg v√¶ret let til at blive syg, og i en l√¶ngere periode d√łjet med bihulebet√¶ndelse endvidere tendens til at f√łle mig stresset

Bihulebetændelse

"Jeg henvendte mig til John, da jeg ofte var syg, og havde d√łjet med bihulebet√¶ndelse i et stykke tid. Bihulebet√¶ndelsen og immunforsvaret blev behandlet, s√• bihulebet√¶ndelsen forsvandt. Herefter talte vi om hvad √•rsagerne var til mit svage immunforsvar, hvilket i mit tilf√¶lde har skyldes mit stressniveau. Mit stress blev behandlet med akupunktur, s√• jeg genfandt balancen. Min oplevelse med akupunkturbehandlingen er det virkede rigtig effektivt.

Stress

Endvidere fik jeg vist forskellige √łvelser og tekniker, som jeg kan anvende til at d√¶mpe stress, skabe ro og l√¶re at passe p√• min egen energi i den morderne og travle hverdag. (Visualisering teknikker, Qi gong, grounding √łvelser.)

Jeg har i alt f√•et 5 behandlinger inklusiv √łvelser

Akupunktur

Selve nålebehandlingerne var behagelige, og der var god tid til at skabe den ro der var specielt brug for i mit tilfælde.
Jeg f√łlte mig meget forst√•et som patient, og synes jeg der blev taget h√•nd om ubalancerne p√• en meget holistisk m√•de, hvilket jeg selv tror p√•. Jeg har siden ikke v√¶ret syg, og f√łler mig mere i balanceret. Det er ogs√• fedt at jeg nu har nogle redskaber i form af √łvelser, som jeg kan bruge n√•r jeg oplever stress i hverdagen.

Tak for en l√¶rerigt, effektivt og k√¶rligt forl√łb".

Med venlig hilsen Sofie R√łnde Rasmussen

Relevante sider til ovenstående

Vil du vide mere om hvordan akupunktur kan hjælpe imod stress? Læs mere