Anbefaling – Sofie Rønde

 Akupunktur behandling af Immunforsvaret, bihulebetændelse og stress

Anbefaling - Sofie

I en del år har jeg været let til at blive syg, og i en længere periode døjet med bihulebetændelse endvidere tendens til at føle mig stresset

"Jeg henvendte mig til John, da jeg ofte var syg, og havde døjet med bihulebetændelse i et stykke tid. Bihulebetændelsen og immunforsvaret blev behandlet, så bihulebetændelsen forsvandt. Herefter talte vi om hvad årsagerne var til mit svage immunforsvar, hvilket i mit tilfælde har skyldes mit stressniveau. Mit stress blev behandlet med akupunktur, så jeg genfandt balancen. Min oplevelse med akupunkturbehandlingen er det virkede rigtig effektivt.

Endvidere fik jeg vist forskellige øvelser og tekniker, som jeg kan anvende til at dæmpe stress, skabe ro og lære at passe på min egen energi i den morderne og travle hverdag. (Visualisering teknikker, Qi gong, grounding øvelser.)

Jeg har i alt fået 5 behandlinger inklusiv øvelser

Selve nålebehandlingerne var behagelige, og der var god tid til at skabe den ro der var specielt brug for i mit tilfælde.
Jeg følte mig meget forstået som patient, og synes jeg der blev taget hånd om ubalancerne på en meget holistisk måde, hvilket jeg selv tror på. Jeg har siden ikke været syg, og føler mig mere i balanceret. Det er også fedt at jeg nu har nogle redskaber i form af øvelser, som jeg kan bruge når jeg oplever stress i hverdagen.

Tak for en lærerigt, effektivt og kærligt forløb".

Med venlig hilsen Sofie Rønde Rasmussen