Anbefaling – Alice T. Bojsen

 

Anbefaling Rygestop og KOl

Alice fik akupunktur imod KOL og rygestop

 

Rygestop virkede og mit Kol forsvandt.

Jeg havde været ved min læge som fortalte mig, at det var på tide at holde op med at ryge. Jeg havde fået konstateret KOL (rygelunger). Mit forbrug var dagligt 60 cigaretter dagligt, og startede med at ryge som 11. årige. Jeg kontaktede sundtlegeme.dk i forbindelse med et rygestop.

Helbredsmæssige problemer

Jeg havde dog også andre helbredsmæssige problemer, som jeg talte med John om. Mine skavanker som ondt i ryggen, knogleskørhed, depressiv og vrede. Rygsmerterne havde jeg haft i flere år efter et fald, men efter to behandling behandlinger har jeg ikke smerter længere.

Rygetrang

Min rygetrang er fuldstændig væk, og har ikke røget siden. Jeg fik i alt 5 behandlinger. I forbindelse med rygestoppet blev jeg også behandlet for mit KOL, hvilken har medført at dette også er markant bedre. Det er næsten ikke til at tro, men i dag kan jeg gå 10 kilometer uden problemer. Det var fuldstændig urealistisk førhen. Jeg er også blevet behandlet for mit humør og vrede. Mit humør er blevet godt igen, og føler mig ikke længere depressiv. Min vrede er ligeledes væk.

Vejledning og øvelser

I mit behandlingsforløb fik jeg gode råd til motion, og fået vist øvelser til at komme i balance og harmoni, hvilken har virket rigtigt fint.
Jeg har i alt fået 8. behandlinger og er meget optimistisk med, at det skal lykkes med mine lunger.

Jeg kan varmt anbefale John, og har også givet min omgangskreds besked derom.
Tusind tak til akupunktør John indtil videre.
Med venlig hilsen
Alice Terndrup Bojsen

Vil du vide mere om rygestop?

Rygestop

*Akupunktur og behandling af ondt i ryggen? 

*Se mere om hvordan akupunktur kan anvendes i forhold stress

*Anbefaling fra andre klienter