Anbefalinger glade klienter hos sundtlegeme.dk

Anbefalinger fra glade klienter - akupunktur 

akupunktur af forskellige symptomer og lidelser

sundtlegeme.dk

Akupunktur anbefaling af glade klienter sundtlegeme.dk - akupunktur Århus.  

Hverdage kl. 10 - 18  *Tag kontakt allerede idag +45 21 90 05 59 

Eller anvend  Kontaktformular

 Anbefalinger fra glade klienter - akupunktur behandling

læs mere om anbefalinger fra glade klienter

 

Nakkesmerter og smerter i venstre arm og fingre

Akupunktur virkede fantastisk

- Jimmy Pedersen

Nakkesmerter 15 år

15 år med nakkesmerter, og som nu var smerterne begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Det umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre.

Læs hele anbefaling

Rygestop, KOL (rygelunger), rygsmerter, stress og vrede.

Akupunktur virkede

- Alice T. Bojsen

Rygetrang forsvandt

Mit forbrug var dagligt 60 cigaretter dagligt, og startede med at ryge som 11 årig. Min rygetrang er fuldstændig væk og har ikke røget siden. Jeg fik i alt 5 behandlinger. I forbindelse med rygestoppet blev jeg også behandlet for mit KOL, hvilket har medført at dette også er markant bedre.

Læs hele anbefaling

Nakkesmerter, skuldersmerter, smerter i højre arm.

- Hanni Yassin

Skuldersmerter og nakkesmerter

Akutte skuldersmerter, et stort hold i nakken og smerter ud i arm og finger. Efter at jeg havde fået 3 akupunktur behandlinger forsvandt smerterne, og både -nakken, skulderen, armen og finger kunne bruges igen helt normalt.

Læs hele anbefaling

Låst kæbeleddet og nakkespændinger

Akupunktur og massage behandling hjalp mig

- Sissel

Kæbe låst

Jeg havde problemer med kæben, mit kæbeled var låst i en lukket position og blev derfor undersøgt hos tandlæge og kæbekirurg. Efter at jeg havde fået nogle behandlinger blev kæbeleddet normaliseret med akupunktur og massage.

Læs hele anbefaling

 

Akupunktur behandling for kvalme under graviditet

- Gry Aakjær

Jeg fik voldsom kvalme under min graviditet. Den startede for alvor i uge 5-6. I uge 8 kom jeg hjem fra en uges ferie, hvor jeg havde ligget syg med opkast og gennemgribende kvalme – hele døgnet. Havde tabt mig meget og var meget drænet for energi. Jeg blev til sidst indlagt og fik drop, da jeg intet kunne holde i mig. Lægerne kunne ikke hjælpe, udover gode råd. Det var et mirakel ! Min kvalme forsvandt som dug for solen.

Læs hele anbefaling

 

Håndleds, -albue og ankelsmerter

Akupunktur og kredsløbbehandling hjælp mig

- Jette H.  Ikast

6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet.

Læs hele anbefaling

 

Ansigtslammelse, smerter i venstre arm, svært ved at bøje højre pegefinger

Akupunktur hjalp mig

- Lars Olsen

Ansigtlammelse

Jeg henvendte mig til sundtlegeme.dk for at forhøre mig om det var mulighed, at hjælpe mig med min ansigtslammelse. I 2008 fik jeg i venstre side en ansigtslammelse som efterfølgende begyndte, at brede sig til højre side. Heldigvis blev den højre side ikke så hårdt ramt.

Læs hele anbefaling

 

Svækket immunforsvaret, bihulebetændelse og stress

Akupunktur virkede 

- Sofie Rønde Rasmussen

I en del år har jeg været let til at blive syg, og i en længere periode døjet med bihulebetændelse endvidere tendens til at føle mig stresset.

Læs hele anbefaling

 

 

Hoftesmerter, fingersmerter og håndledssmerter

Akupunktur fik smerter til at forsvinde

- Lykke Svane

Hoftesmerter og lændesmerter

For 10 år siden faldt jeg af en hest og slog hofte og lænd der medførte stærke smerter. Efter få behandlinger med akupunktur forsvandt smerterne.

Håndledssmerter og fingersmerter

Jeg har haft stærke smerter i håndled og finger i Ca. 1 år og været på hospitalet uden de kunne hjælpe mig -og fik denne besked at dette måtte jeg lære at leve med.

Læs hele anbefalingen

 

Hoftesmerter og lændesmerter.

Smertefri efter behandling med akupunktur

- Jørgen Johansen

Efter længere periode med hofte -og lændesmerter. Jeg vil gerne dele min utrolige rejse med jer, hvor jeg har været i stand til at overvinde mine smertegrænser og genoprette min mobilitet efter en operation. Efter operationen blev jeg informeret af lægerne om, at jeg ville opleve smerter ved gang og derfor skulle bruge en rollator. Jeg var begrænset til kun at kunne gå i tre minutter på løbebåndet nu er det øget til 2 gange af 20 min., -og kan nu gå på trapper til 3 sal uden problemer.

Læs hele anbefalingen

 

Kontakt sundtlegeme.dk / akupunktur Århus

(Hverdag mellem kl. 10 - 18)  

+45 21 90 05 59

Kontaktformular