Anbefalinger glade klienter hos sundtlegeme.dk

Anbefalinger fra glade klienter - akupunktur behandling

akupunktur behandling af forskellige symptomer og lidelser

sundtlegeme.dk

Akupunktur anbefaling af glade klienter sundtlegeme.dk - akupunktur Århus.  

Hverdage kl. 10 - 18 Tag kontakt allerede idag +45 21 90 05 59 

Eller anvend  Kontaktformular

 Anbefalinger fra glade klienter - akupunktur behandling

læs mere om anbefalinger fra glade klienter

Akupunktur behandling imod nakkesmerter og smerter i venstre arm og fingre
- Jimmy Pedersen

15 år med nakkesmerter, og som nu var smerterne begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Det umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling af rygestop, KOL (rygelunger), rygsmerter, stress og vrede.

- Alice T. Bojsen

Mit forbrug var dagligt 60 cigaretter dagligt, og startede med at ryge som 11 årig. Min rygetrang er fuldstændig væk og har ikke røget siden. Jeg fik i alt 5 behandlinger. I forbindelse med rygestoppet blev jeg også behandlet for mit KOL, hvilket har medført at dette også er markant bedre.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling af nakkesmerter (hold i nakken), skuldersmerter, smerter i højre arm.

- Hanni Yassin

Akutte skuldersmerter, et stort hold i nakken og smerter ud i arm og finger. Efter at jeg havde fået 3 akupunktur behandlinger forsvandt smerterne, og både -nakken, skulderen, armen og finger kunne bruges igen helt normalt.

Læs hele anbefaling

Akupunktur og massage behandling for låst kæbeleddet og behandling af nakkespændinger

- Sissel

Jeg havde problemer med kæben, mit kæbeled var låst i en lukket position og blev derfor undersøgt hos tandlæge og kæbekirurg. Efter at jeg havde fået nogle behandlinger blev kæbeleddet normaliseret med akupunktur og massage.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling for kvalme under graviditet

- Gry Aakjær

Jeg fik voldsom kvalme under min graviditet. Den startede for alvor i uge 5-6. I uge 8 kom jeg hjem fra en uges ferie, hvor jeg havde ligget syg med opkast og gennemgribende kvalme – hele døgnet. Havde tabt mig meget og var meget drænet for energi. Jeg blev til sidst indlagt og fik drop, da jeg intet kunne holde i mig. Lægerne kunne ikke hjælpe, udover gode råd. Det var et mirakel ! Min kvalme forsvandt som dug for solen.

Læs hele anbefaling

Akupunktur og kredsløbbehandling imod smerter i håndled, albue og ankel.

- Jette H.  Ikast

6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling af ansigtslammelse, smerter i venstre arm, svært ved at bøje højre pegefinger

- Lars Olsen

Jeg henvendte mig til sundtlegeme.dk for at forhøre mig om det var mulighed, at hjælpe mig med min ansigtslammelse. I 2008 fik jeg i venstre side en ansigtslammelse som efterfølgende begyndte, at brede sig til højre side. Heldigvis blev den højre side ikke så hårdt ramt.

Læs hele anbefaling

Akupunkturbehandling af immunforsvaret, bihulebetændelse og stress

- Sofie Rønde Rasmussen

I en del år har jeg været let til at blive syg, og i en længere periode døjet med bihulebetændelse endvidere tendens til at føle mig stresset.

Læs hele anbefaling

 

Akupunktur behandling hofte -og håndled / fingersmerter forsvandt

- Lykke Svane

For 10 år siden faldt jeg af en hest og slog hofte og lænd der medførte stærke smerter. Efter få behandlinger med akupunktur forsvandt smerterne.

Jeg har haft stærke smerter i håndled og finger i Ca. 1 år og været på hospitalet uden de kunne hjælpe mig -og fik denne besked at dette måtte jeg lære at leve med.

Læs hele anbefalingen

 

Kontakt sundtlegeme.dk / akupunktur Århus

(Hverdag mellem kl. 10 - 18)  

+45 21 90 05 59

Kontaktformular