Anbefaling – Jette Høj Ikast

kroniske smerter i håndled, albue og ankel

Troede ikke det var muligt men blev positiv overrasket

Jette H.  Ikast anbefaling

Blev smertefri

Håndledssmerter

6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet.

Albuesmerter

Brud ved højre albue, allerede efter første behandling var der en øget bevægelighed i leddet og nedsat smerte.

Ankelsmerter

Brækkede anklen og fik en forstrækning i venstre tommelfinger behandlet. Jeg blev behandlet med akupunktur, efter tre akupunktur- behandlinger var tommelfingeren i orden og store forbedringer af anklen.

Arbejdsskade

For 10 år siden, fik jeg en arbejdsskade i mit ene håndled. Jeg blev opereret to gange efterfølgende, uden det hjalp på bevægeligheden eller smerterne. Lægerne havde opgivet at hjælpe mig. Jeg fik akupunktur og allerede efter første behandling, kunne jeg mærke stor forbedring i bevægelse og mindre smerter. Mit specialbestik som jeg havde brugt i fire år, kunne jeg gemme væk, og har ikke brugt det siden. Nu har jeg ikke længere problemer med mit håndled.

Albuesmerter

Sidste år pådrog jeg mig et brud ved højre albue, normalt tager det tid førend bruddet er vokset sammen og efterfølgende et længere genoptræningsforløb. Jeg fik akupunktur, og allerede efter første behandling havde jeg en øget bevægelighed i albueleddet og en reduktion af smerterne. Efter to måneder kunne jeg bruge armen fuldt ud og havde igen smerter.

I april 2019 var jeg uheldig at falde ned af en trappe, hvorved jeg brækkede anklen. Det krævede operation. Jeg måtte gå med krykker i 7 uger, da jeg ikke måtte støtte på foden. Kort tid efter lavede jeg en forkert bevægelse med den ene arm, her skete der en forstrækning af venstre tommelfinger, den låste fast og jeg måtte massere den for at få den på plads igen, dette var meget smertefuld. Efter jeg havde fået tre akupunkturbehandlinger, var tommelfingeren i orden igen. Mit ankelbrud bliver behandlet med kredsløbsbehandling og akupunktur, her kan jeg mærke en stor fremgang i bevægeligheden ankelleddet, og nedsat smerter.

Jeg kan klart anbefale sundtlegeme.dk Arhus akupunktur

Med venlig hilsen
Jette Høj Ikast

Oversigt til relevante sider som omhandler ovenstående

Vil du vide mere om håndledssmerter? Læs mere 

Ankelsmerter hvordan akupunktur kan hjælpe - Læs mere

Albuesmerter hvordan akupunktur kan hjælpe - Læs mere