Anbefaling – Jette H√łj Ikast

Anbefaling - Jette H√łj Ikast

Jette fik akupunktur imod Kroniske håndledssmerter, albuesmerter og ankelsmerter forsvandt

Blev smertefri

Troede ikke det var muligt

Håndledssmerter

6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet.

Albuesmerter

Brud ved h√łjre albue, allerede efter f√łrste behandling var der en √łget bev√¶gelighed i leddet og nedsat smerte.

Ankelsmerter

Brækkede anklen og fik en forstrækning i venstre tommelfinger behandlet. Jeg blev behandlet med akupunktur, efter tre akupunktur- behandlinger var tommelfingeren i orden og store forbedringer af anklen.

Arbejdsskade

For 10 √•r siden, fik jeg en arbejdsskade i mit ene h√•ndled. Jeg blev opereret to gange efterf√łlgende, uden det hjalp p√• bev√¶geligheden eller smerterne. L√¶gerne havde opgivet at hj√¶lpe mig. Jeg fik akupunktur og allerede efter f√łrste behandling, kunne jeg m√¶rke stor forbedring i bev√¶gelse og mindre smerter. Mit specialbestik som jeg havde brugt i fire √•r, kunne jeg gemme v√¶k, og har ikke brugt det siden. Nu har jeg ikke l√¶ngere problemer med mit h√•ndled.

Albuesmerter

Sidste √•r p√•drog jeg mig et brud ved h√łjre albue, normalt tager det tid f√łrend bruddet er vokset sammen og efterf√łlgende et l√¶ngere genoptr√¶ningsforl√łb. Jeg fik akupunktur, og allerede efter f√łrste behandling havde jeg en √łget bev√¶gelighed i albueleddet og en reduktion af smerterne. Efter to m√•neder kunne jeg bruge armen fuldt ud og havde igen smerter.

I april 2019 var jeg uheldig at falde ned af en trappe, hvorved jeg br√¶kkede anklen. Det kr√¶vede operation. Jeg m√•tte g√• med krykker i 7 uger, da jeg ikke m√•tte st√łtte p√• foden. Kort tid efter lavede jeg en forkert bev√¶gelse med den ene arm, her skete der en forstr√¶kning af venstre tommelfinger, den l√•ste fast og jeg m√•tte massere den for at f√• den p√• plads igen, dette var meget smertefuld. Efter jeg havde f√•et tre akupunkturbehandlinger, var tommelfingeren i orden igen. Mit ankelbrud bliver behandlet med kredsl√łbsbehandling og akupunktur, her kan jeg m√¶rke en stor fremgang i bev√¶geligheden ankelleddet, og nedsat smerter.

Jeg kan klart anbefale sundtlegeme.dk Arhus akupunktur

Med venlig hilsen
Jette H√łj Ikast

Oversigt til relevante sider

Håndledssmerter? og hvordan akupunktur kan hjælpe

Ankelsmerter og hvordan akupunktur kan hjælpe

Albuesmerter og hvordan akupunktur kan hjælpe