Anbefaling for akupunktur – Jimmi Pedersen

Anbefaling akupunktur

Nakkesmerter forsvandt ! akupunktur behandling med effektiv resultat

Nakkesmerter i 15 år forsvandt

Jimmy fik akupunktur for sine nakkesmerter, smerter i venstre arm og fingre

jimmi_ny

Nakkesmerter, nakkespændinger og fingersmerter forsvandt

Jeg henvendte mig til sundtlegeme.dk fordi jeg i gennem 15.år har lidt af nakkesmerter, og smerterne var begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Det umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre. Efter en behandling var alle smerterne væk, jeg fik det godt i min nakke -og fingersmerterne forsvandt hvilken der forsat holder stik.

Jeg kan varmt anbefale John fra sundtlegeme.dk

  • Vil du vide mere om sportsskader og overbelastningsskader? Læs mere
  • Vil du vide mere om akupunktur imod nakkesmerter med? Læs mere