Nakkesmerter akupunktur Århus

Akupunktur kan være med til afhjælpe nakkesmerter og nakkespændinger

Akupunktør John Bregnhøj har gode erfaringer med akupunktur behandling imod akutte / kroniske nakkesmerter og nakkespændinger

Nakkesmerter akupunktur Århus

Nakkesmerter og nakkespændinger er desværre meget almindeligt. Nakkesmerter akupunktur -og nakkespændinger akupunktur har en positiv effekt til at lindre eller fjerne smerter. Årsager til nakkesmerter -og nakkespændinger kan være forskellige som f.eks.: Din hovedpude, dårlige vaner når du sidder med din bærbare computer, ligger eller sidder i sofaen, en forkert måde at sidde på eller hævede skulder.  

Glade klienter hos sundtlegeme.dk / akupunktur Aarhus

Læs alle anbefalinger hvordan akupunktur har hjulpet

Hvad kan nakkespændinger og nakkesmerter skyldes?

Smerter i nakken, stivhed i nakkemuskler, hold i nakken, diskusprolaps i nakken piskesmæld.

Ved muskelspændinger eller nakkesmerter skal det forstås som, at det er i nakkeområdet. Det vil sige den øvre del af ryg, området op imod hovedet og skuldrene. Spændinger er muskulært, men kan være forårsaget smerter.

Smerter kan deles op i tre dele, smerter i nakkemuskler, -led, piskesmæld (whiplash) og smerter med udstrålende smerter i skulder, arme eller finger. Hvilket kan være nakkehvirvler der trykker på en nerve.

nakkesmerter

Hold i nakken akupunktur

Et hold i nakken er kendetegnet ved smerter i nakke og skulder, bliver nakken låst i en skæv stilling. Hvad er årsagen til et hold i nakken? Et typisk eksempel er, at man har lagt forkert om natten og efterfølgende vågner med en stiv og smertefuld nakke. Det kan også skyldes ved en forstrækning ved fysiske aktivitet, eller ved nakkeskade.

Akupunktur behandling

En akupunkturbehandling indledes med en samtale om problemets opstående og udvikling. Hvis det er muligt undersøgelse af problem...

Efter samtale og undersøgelse

Akupunkturnålene skal gennemsnit sidde i 30 – 40 minutter. Før og efter afslutte behandling vil du blive bedt om at vurdere din tilstand....

Råd og vejledning før og efter akupunktur behandling

Få viden om gode råd før og efter en akupunktur behandling. Hvilken reaktioner og symptomer du kan få og effekten akupunktur kan have.

Nakkesmerter, smerter i venstre arm og fingre
- Jimmy Pedersen

Akupunktur behandling: 15 år med spændinger i nakken og smerter,  som nu var smerterne begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Det umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre.

Læs hele anbefaling

Rygestop, KOL (rygelunger), rygsmerter, stress og vrede.
- Alice T. Bojsen

Akupunktur behandling: Mit forbrug var dagligt 60 cigaretter dagligt, og startede med at ryge som 11-årig. Min rygetrang er fuldstændig væk, og har ikke røget siden. Jeg fik i alt 5 behandlinger. I forbindelse med rygestoppet blev jeg også behandlet for mit KOL, hvilken har medført at dette også er markant bedre.

Læs hele anbefaling

Spændinger i nakke, nakkesmerter (hold i nakken), skulder og -smerter i højre arm.
- Hanni Yassin

Akupunktur behandling: Akutte skuldersmerter, et stort hold i nakken og smerter ud i arm og finger. Efter at jeg havde fået 3 akupunktur behandlinger forsvandt smerterne, og både nakke, skulderen, armen og finger kunne bruges igen helt normalt.

Læs hele anbefaling

Låst kæbeled og behandling af nakkespændinger
- Sissel

Akupunktur og massage behandling: Jeg havde problemer med kæben, mit kæbeled var låst i en lukket position, og blev derfor undersøgt hos tandlæge og kæbekirurg. Efter at jeg havde fået nogle behandlinger blev kæbeleddet normaliseret med akupunktur og massage.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling imod kvalme under graviditet
- Gry Aakjær

Akupunktur behandling: Jeg fik voldsom kvalme under min graviditet. Den startede for alvor i uge 5-6. I uge 8 kom jeg hjem fra en uges ferie, hvor jeg havde ligget syg med opkast og gennemgribende kvalme – hele døgnet. Havde tabt mig meget og var meget drænet for energi. Jeg blev til sidst indlagt og fik drop, da jeg intet kunne holde i mig. Lægerne kunne ikke hjælpe, udover gode råd. Det var et mirakel ! Min kvalme forsvandt som dug for solen.

Læs hele anbefaling

Smerter i håndled, albue og ankel.
- Jette H.  Ikast

Akupunktur behandling: 6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet...... 

Læs hele anbefaling


Ansigtslammelse, smerter i venstre arm og svært ved at bøje højre pegefinger 
- Lars Olsen

Akupunktur behandling: Jeg henvendte mig til sundtlegeme.dk for at forhøre mig om det var mulighed, at hjælpe mig med min ansigtslammelse. I 2008 fik jeg i venstre side en ansigtslammelse som efterfølgende begyndte, at brede sig til højre side. Heldigvis blev den højre side ikke så hårdt ramt.

Læs hele anbefaling

Immunforsvaret, bihulebetændelse og stress
- Sofie Rønde Rasmussen

Akupunktur behandling og øvelser: I en del år har jeg været let til at blive syg, og i en længere periode døjet med bihulebetændelse endvidere tendens til at føle mig stresset.

Læs hele anbefaling

nakkespændinger

Andre behandling til nakkesmerter m.v.

Til nakkesmerter og nakkespændinger kan massage og bindevævsmassage også have en gavnlig effekt. Massage og bindvævsmassage tilbydes som en behandlingen seperat -eller som kombinationsbehandling med akupunktur.

Endvidere tilbydes seperat -eller som kombinationsbehandling vejledning i forebyggende øvelse og stræk.

Akupunktur Århus - sundtlegeme.dk

Traditionel kinesisk akupunktur, moderne akupunktur (BMA), øre akupunktur, og andre akupunktursystemer hvilken giver en unik og alsidig tilgang til akupunktur behandling af akutte og kroniske nakkesmerter og nakkespændinger *Akupunktør John Bregnhøj er RAB godkendt ved akupunktur.