Nakkesmerter akupunktur Århus

Akupunktur kan være med til afhjælpe nakkesmerter og nakkespændinger

Nakkesmerter og nakkespændinger er desværre meget almindeligt. Nakkesmerter akupunktur -og nakkespændinger akupunktur har en positiv effekt til at lindre eller fjerne smerter. Årsager til nakkesmerter -og nakkespændinger kan være forskellige som f.eks.: Din hovedpude, dårlige vaner når du sidder med din bærbare computer, ligger eller sidder i sofaen, en forkert måde at sidde på eller hævede skulder.  

 

Nakkesmerter akupunktur - læs anbefalinger

Nakkesmerter, smerter i venstre arm og fingre
- Jimmy Pedersen

Jeg har i gennem 15 år haft nakkesmerter og spændinger i nakken, som nu var smerterne begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Jeg fik akupunkturbehandling og et umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre.

Læs hele anbefalingen

 

Hani fik akupunktur læs anbefaling

Jeg havde stærke nakkesmerter, skuldersmerter og albuesmerter, fik akupunktur og blev smertefri.

Hani fik akupunktur imod skuldersmerter og hold i nakken. Læs hans erfaring med akupunkturbehandling 

 

Oplever du Nakkesmerter eller Piskesmæld?

Akupunktur kan være svaret! Nakkesmerter, især fra situationer som piskesmæld, kan være en kamp. Heldigvis er der en effektiv løsning: akupunktur.

Hvad gør akupunktur?

Ved at målrette specifikke punkter i kroppen med tynde nåle, løsner og lindrer akupunktur smerter, øger blodcirkulationen og forbedrer bevægeligheden i din nakke. Dette betyder mindre ubehag og en bedre livskvalitet for dem, der oplever vedvarende nakkeproblemer.

Hvad gør akupunktur?

Ved at målrette specifikke punkter i kroppen med tynde nåle, løsner og lindrer akupunktur smerter, øger blodcirkulationen og forbedrer bevægeligheden i din nakke. Dette betyder mindre ubehag og en bedre livskvalitet for dem, der oplever vedvarende nakkeproblemer.

Hvorfor vælge akupunktur?

Akupunktur er en skånsom, men kraftfuld tilgang til at genoprette din nakkemobilitet og slippe af med smerten.

Akupunktør og massør John Bregnhøj

Nakkesmerter akupunktur Aarhus

Der er gode erfaringer med akupunktur imod akutte / kroniske nakkesmerter og nakkespændinger

sundtlegeme.dk RAB registreret akupunktør John Bregnhøj *Et solidt erfaringsgrundlag.

Hverdage 10 - 17 ***  21900559  Langelandsgade 16 - 3 th. - 8000 Aarhus C.

 

Akupunktur som behandling

Alternativ løsning til konventionelle metoder

For dem, der søger en effektiv alternativ løsning til konventionelle metoder, kan akupunktur være en mulighed. Denne terapi er ikke kun rettet mod at lindre smerten, men også mod at forbedre din generelle bevægelighed og velvære.

Glem ikke – det handler ikke bare om smertelindring. Akupunktur er en investering i din livskvalitet. En verificeret metode, der har hjulpet tusindvis med at genoprette deres daglige komfort og mobilitet uden de begrænsninger, nakkesmerter kan påføre.

Så hvis du leder efter en effektiv, naturlig og bevist løsning på dine nakkeproblemer, så er akupunktur en mulighed! Genvind kontrollen over din nakkes sundhed og livskvalitet.

 

Nakkesmerter, nakkespændinger, piskesmæld.....

sundtlegeme.dk - akupunktur Aarhus

Tilbyde akupunktur imod en lang række lidelser -og symptomer der har med nakke at gøre. Akupunktur har en god effekt, -og i nogle tilfælde en fantastisk god virkning efterfølgende akupunktur

 • Smerter i nakken
 • Stivhed i nakkemuskler
 • Ledsmerter
 • Gigt i nakken
 • Hold i nakken
 • Diskusprolaps i nakken
 • Piskesmæld (Whiplash)
 • Smerter med udstråling i skulder, arme eller finger.

 

 

Fakta om nakkeproblemer

Nakkesmerter forekommer hyppigt

 • I de fleste tilfælde svinder smerterne helt uden nogle følgevirkninger
 • Der kan være ale om nakkemyoser, eller nakkehold med smerter og stivhed
 • Forandringer som følge af alder kan medføre forsnævring omkring nerverødder, eller man kan udvikle en diskusprolaps med føleforstyrrelser, desuden styringsbesvær af den ene arm og hånd
 • Hvis man har vedvarende smerter i nakken, bør man udredes for andre mere sjældne årsager som f.eks. gigtlidelser, piskesmæld (whiplash), eller led-skred

* Se film som forklar om nakkesmerter Se film nu

 

nakkespænding

Hvad kan nakkespændinger og nakkesmerter skyldes?

 • Smerter i nakken
 • Stivhed i nakkemuskler
 • Hold i nakken
 • Diskusprolaps i nakken
 • Piskesmæld

Ved muskelspændinger eller nakkesmerter skal forstås som, at det er i nakkeområdet. Det vil sige den øvre del af ryggen, området op imod hovedet og skulderen. Spændinger er muskulært, men kan være medvirken til at der opstår smerter.

Smerter deles i tre dele

 • Smerter i nakkemuskler
 • Ledsmerter
 • Piskesmæld (Whiplash)
 • Smerter med udstråling i skulder, arme eller finger. Hvilken kan være nakkehvirvler der trykker på en nerve.

Andre årsager: 

Hvilket er yderst sjældent er forbundet med alvorlige sygdomme, som hjernebetændelse og blødninger i hjernen.

Årsagerne til nakkesmerterne

Nakkespændinger

Ved nakkestivhed -og nakkespændinger som begreb betyder det, at man har nedsat evne til at bøje nakken fremefter eller til siderne. Nakkestivhed er ikke så usædvanlig, og som kan komme af en så banal ting som at hovedpuden er for høj eller for lav.

Smerter fra muskler

Smerter kan komme fra muskler i nakken som skyldes, at skuldrene hæves over længere tid. Musklerne for ikke tilført ilt og affaldsstoffer ikke transporteres væk.

Ubevidst belastning

Det kan være ved ubevidst, at man belaster nakkemusklerne på en uhensigtsmæssige og stress. Spænder man skuldrene ofte, bliver de   irriteret som gør dem ømme og stive.

 Spændte nakkemuskler

Stramme man nakkemusklerne, kan det medføre et træk hvor på muskelsenerne hæfter fast på knoglerne hvilken er årsagen til smerter i halshvirvlerne og hovedet.

*se også sportsskader og overbelastningsskade 

Glade klienter hos sundtlegeme.dk / akupunktur Aarhus

Læs alle anbefalinger hvordan akupunktur har hjulpet

nakkesmerter efter overbelastning

Piskesmæld (whiplash) akupunktur

Hvordan kan piskesmæld (whiplash) opstå?

Piskesmældsskader (whiplash) forbindes ofte med trafik med påkørsel bagfra, hvor hovedet voldsomt bliver kastet fremad -og derefter tilbage igen. Påkørsler kan dog også ske fra siden med samme resultat.

Andre Piskesmældsskader (whiplash)

Kan f.eks. ske ved et fald på ski, snowboard og ved faldskader

 

Hvad er et piskesmældsskader (whiplash)?

Bliver hovedet kastet hurtig bagover, kan det medføre at muskler, sener m.v. pludselig får et over stræk. Dette over stræk kan påvirke sener og muskelfibre m.v., -og der kan opstå en irritation af nerver hvilket skyldes vævsskader.  Efterfølgende bliver hovedet kastet fremover, hvilken har samme konsekvens. En forvridning kan være meget smertefuld, det kender man fra andre steder i kroppen som f.eks. ankelforvridning. Væv som kan få et over stræk, er som regel forbigående hvor det føles mere stift, og bevægelighed indskrænket.

Symptomer ved piskesmældsskader (whiplash):

Hvilke symptomer opstår ved en piskesmældsskader (whiplash)?

Typiske symptomer ved piskesmældsskader (whiplash) kommer fra nakken og tilstødende til dette område, dette skyldes en skade i ledkapslen, diskus, muskler eller sener mellem halshvirvlerne. Nakkehvirvlerne kan få lige ledelse en forstuvning.

Er piskesmældsskader (whiplash) kraftigt?

Kan det betyde at der også kan komme blivende bruskskader, eller forskydninger i led. Der kan opstå skader af nerverne, i dette tilfælde regnes det ikke for en piskesmældsskader (whiplash)

 

 

Efter samtale og undersøgelse

Akupunkturnålene skal gennemsnit sidde i 30 – 40 minutter. Før og efter afslutte behandling vil du blive bedt om at vurdere din tilstand....

Akupunktør John Bregnhøj

Akupunktur Århus

Råd og vejledning før og efter akupunktur behandling

Få viden om gode råd før og efter en akupunktur behandling. Hvilken reaktioner og symptomer du kan få og effekten akupunktur kan have.

Få mere info om akupunktur ?

Her kan du læse mere om hvordan akupunktur virker læs mere

 

 

Nakkesmerter, smerter i venstre arm og fingre
- Jimmy Pedersen

Akupunktur behandling: 15 år med spændinger i nakken og smerter,  som nu var smerterne begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Det umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre.

Læs hele anbefaling

Rygestop, KOL (rygelunger), rygsmerter, stress og vrede.
- Alice T. Bojsen

Akupunktur behandling: Mit forbrug var dagligt 60 cigaretter dagligt, og startede med at ryge som 11-årig. Min rygetrang er fuldstændig væk, og har ikke røget siden. Jeg fik i alt 5 behandlinger. I forbindelse med rygestoppet blev jeg også behandlet for mit KOL, hvilken har medført at dette også er markant bedre.

Læs hele anbefaling

Spændinger i nakke, nakkesmerter (hold i nakken), skulder og -smerter i højre arm.
- Hanni Yassin

Akupunktur behandling: Akutte skuldersmerter, et stort hold i nakken og smerter ud i arm og finger. Efter at jeg havde fået 3 akupunktur behandlinger forsvandt smerterne, og både nakke, skulderen, armen og finger kunne bruges igen helt normalt.

Læs hele anbefaling

Låst kæbeled og behandling af nakkespændinger
- Sissel

Akupunktur og massage behandling: Jeg havde problemer med kæben, mit kæbeled var låst i en lukket position, og blev derfor undersøgt hos tandlæge og kæbekirurg. Efter at jeg havde fået nogle behandlinger blev kæbeleddet normaliseret med akupunktur og massage.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling imod kvalme under graviditet
- Gry Aakjær

Akupunktur behandling: Jeg fik voldsom kvalme under min graviditet. Den startede for alvor i uge 5-6. I uge 8 kom jeg hjem fra en uges ferie, hvor jeg havde ligget syg med opkast og gennemgribende kvalme – hele døgnet. Havde tabt mig meget og var meget drænet for energi. Jeg blev til sidst indlagt og fik drop, da jeg intet kunne holde i mig. Lægerne kunne ikke hjælpe, udover gode råd. Det var et mirakel ! Min kvalme forsvandt som dug for solen.

Læs hele anbefaling

Smerter i håndled, albue og ankel.
- Jette H.  Ikast

Akupunktur behandling: 6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet...... 

Læs hele anbefaling


Ansigtslammelse, smerter i venstre arm og svært ved at bøje højre pegefinger 
- Lars Olsen

Akupunktur behandling: Jeg henvendte mig til sundtlegeme.dk for at forhøre mig om det var mulighed, at hjælpe mig med min ansigtslammelse. I 2008 fik jeg i venstre side en ansigtslammelse som efterfølgende begyndte, at brede sig til højre side. Heldigvis blev den højre side ikke så hårdt ramt.

Læs hele anbefaling

Immunforsvaret, bihulebetændelse og stress
- Sofie Rønde Rasmussen

Akupunktur behandling og øvelser: I en del år har jeg været let til at blive syg, og i en længere periode døjet med bihulebetændelse endvidere tendens til at føle mig stresset.

Læs hele anbefaling

bindevævsmassage af nakkespændinger

Andre behandling til nakkesmerter m.v.

Til nakkesmerter og nakkespændinger kan massage og bindevævsmassage også have en gavnlig effekt.

Massage og bindevævsmassage tilbydes som separat eller i kombination med akupunktur. Endvidere tilbydes desuden vejledning i forebyggende øvelser og stræk

 

 

 

Akupunktur Århus - sundtlegeme.dk

Traditionel kinesisk akupunktur, moderne akupunktur (BMA), øre akupunktur, og andre akupunktursystemer hvilken giver en unik og alsidig tilgang til akupunktur behandling af akutte og kroniske nakkesmerter og nakkespændinger *Akupunktør John Bregnhøj er RAB godkendt ved akupunktur.