tankemylder og stress ved ung mand

Tankemylder - myldertanker

Akupunktur kan være med til at afhjælpe tankemylder (myldertanker) og nedsætte eller fjerne dine symptomer

Akupunktur har en god effekt imod tankemylder, genopretter ubalancer i kroppens energisystem og afbalancere dit nervesystem. Akupunkturbehandling har fantastiske gode resultater med at skabe indre ro, balance, harmoni og fornyet energi.

 

Akupunktur til håndtering af tankemylder

sundtlegeme.dk - akupunktur Aarhus tilbyder en målrettet akupunkturbehandling, der sigter mod at reducere tankemylder og myldertanker. Desuden er der muligt at lære andre teknikker til at fremme indre ro og velvære som f.eks. åndedrætsøvelser, hvilket har vist sig at være effektivt til at reducere stress og berolige tankemylder.

 

Konsekvenserne af Tankemylder og Myldertanker

Tankemylder og myldertanker kan påvirke både mentalt og fysisk. Disse vedvarende negative tanker kan føre til modløshed, nedstemthed og gøre det vanskeligt at håndtere hverdagens udfordringer.

 

Mand med daglig tankemylder

Hvad er tankemylder? (myldertanker)

Tankemylder eller myldertanker er at tanker som kommer og gå hvor du ikke du ikke har nogen styring og kontrol over dine tankerne. Hjernen er konstant på overarbejde. Typisk er tankemylder negative tanker og tankemønster, som påvirker dit selvværd. Måske påvirker det din døgnrytme så meget, at dit søvnmønster bliver brudt og du vågner op træt og uoplagt til de daglige gøremål.

Kvinde som ikke kan stoppe sine tanker

Tankemylder og livskvalitet

Kan du sige ja til at have tankemylder er det vigtigt at du tager det alvorligt, -og får gjort noget som kan stoppe dit tankemylder. Har du prøvet at have tankemylder ved du hvor meget det fylder i din hverdag, -og hvor ubehageligt det er.

Længere periode med tankemylder

Er du i en længere periode ramt af tankemylder (myldertanker) ved du hvordan det påvirker dit ydre -og indre liv. Stress over en længere periode kan også være årsag til at tankemylder opstår, så se også på om du har en "for travl hverdag".

sundtlegeme.dk - Akupunktur Aarhus

RAB registreret akupunktør John Bregnhøj *Et solidt erfaringsgrundlag.  Hverdage 10 - 17 ***  21900559 eller kontaktformular ** Langelandsgade 16 - 3 th. - 8000 Aarhus C.

RAB godkendt ved akupunktur: Tilskud til sygeforsikring danmark, sundhedsforsikring og ved forsikringsskader

Akupunkturbehandling af myldertanker eller tankemylder i Århus

Hvad har tankemylder indflydelse på?

Længere periode med negative tanker og tankemønster medfører at det også opleves som svært at håndtere følelser som kan udvikle: Modløshed, at du lettere bliver ked af det, generelt følelse af tristhed, det hele er uden mening og livet er håbløs.

Ung mand som oplever et væld af tankemylder

Kan tankemylder (myldertanker) have indflydelse på dine handlinger?

Er du ikke i stand til at forhindre negative tanker, vil de ting som du gør blive påvirket. Taget du ikke hånd om situationen kan konsekvensen være, at der opstår negative tanker og følelser som kan være svær at håndtere.

Livs retning og nye udfordringer

Måske har du ikke været helt bevidst om hvilken retning din livsretning har taget, en drejning du ikke har ønsket, -og fornægter det du egentligt godt ved er godt for dig. Det kan give sig til udtryk ved, at du ikke tør at afprøve nye udfordringer som du tidligere godt ville. Eller det kan være du tør at sige din mening til andre i frygt for deres reaktion, -eller du tillader andre at gå ud over de grænser du inderst ind har lyst til sige fra overfor.

kvinde som er i harmoni og balance med sin krop og sind

Håndtering af myldertanker (tankemylder)

sundtlegeme.dk -akupunktur Århus tilbyder teknikker til at skabe ro og balance ved forskellige øvelser som er lette at udfører, samtidig tager det ikke særlig lang tid. Så bare rolig det kræver ikke særlig meget fra din side. Når du første har lært øvelserne at kende, er det samme som at cykle.

Åndedræt og bevægelse

For at nævne en af øvelserne anvender du åndedrættet kombineret med bestemte bevægelser. Lungerne er dels opdelt i tre og to dele. Ved åndedræts teknikker kombineret med bevægelse bliver alle dele af lungerne aktiveret, så det er også en slags lungegymnastik. Ofte når man er "presset" trækker vejret ikke hel ned i maven.

Større præstation

Du kender det godt i forbindelse med du skal yde en større præstation f.eks. når du skal eksamen mundtligt, -tag tre dybe indåndinger helt ned i maven. Kan du huske følelsen af at få en bedre jordforbindelse og lidt mere klar i hovedet. Hovedet og kroppen forbindes med hinanden og du får en følelse af at være mere i balance med dig selv. Det er balsam for sjælen.

kvinde som har fået harmoni og balance efter forebyggende akupunkturbehandling

Effekten fra åndedrætsteknik og bevægelserne

I balance på ny med bevægelse

Det kræver næsten ingen plads til at udføre bevægelserne. Når du udfører bevægelserne og åndedrætsteknikkerne får du en bedre jordforbindelse, bliver samlet så du føler dig centeret, fokuseret, mindre stress og ro i tankerne. Det gode ved denne øvelse er at stress og myldertander føler du ikke, -samtidig øger du din energi og kan få overskud til mere.

 

Kvinde som udføre øvelser som skaber harmoni

Andre nemme øvelser med og uden bevægelse

Går ud på at få de to hjernehalvdele til at blive afbalanceret. Det er flere forskellige slags, de er simple og lette at lære og samtidig tager kort tid at udføre. Endvidere er der en række andre forholdsvis lette teknikker som du kan have gavn, som virker imod tankemylder og stress.

 

fornyet energi efter at have modtaget wellnessmassage

Motion og idræt

Får du bevæget dig nok? Motion og idræt holder din krop sund, samtidig med at det skaber en naturlig træthed. Forskningen har vist, at det også påvirker dine tanker så du får det bedre psykisk. Du får mindre stress og tankermylder du får hele tre ting på en gang, det er da positivt.

Måske kan det være en udfordring for nogle at komme i gang, men overvindes denne udfordring vil du opleve en god følelse i kroppen samtidig humøret kan blive påvirket i en positiv retning.

Motion, Akupunktur og Tankemylder

Regelmæssig motion og akupunkturbehandling udgør en potent kombination til at håndtere tankemylder og myldertanker. Motion kan bidrage til at mindske negative tankemønstre, mens akupunktur hjælper med at genoprette kroppens balance.

Info om akupunktur

Der afsættes 45 min. - 60 min.**Første behandling 60 min.

Vil du vide mere om hvad akupunktur er?

hvad er eksamensangst?

Nakkesmerter, smerter i venstre arm og fingre
- Jimmy Pedersen

Akupunktur behandling: 15 år med spændinger i nakken og smerter,  som nu var smerterne begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Det umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre.

Læs hele anbefaling

Rygestop, KOL (rygelunger), rygsmerter, stress og vrede.
- Alice T. Bojsen

Akupunktur behandling: Mit forbrug var dagligt 60 cigaretter dagligt, og startede med at ryge som 11-årig. Min rygetrang er fuldstændig væk, og har ikke røget siden. Jeg fik i alt 5 behandlinger. I forbindelse med rygestoppet blev jeg også behandlet for mit KOL, hvilken har medført at dette også er markant bedre.

Læs hele anbefaling

Spændinger i nakke, nakkesmerter (hold i nakken), skulder og -smerter i højre arm.
- Hanni Yassin

Akupunktur behandling: Akutte skuldersmerter, et stort hold i nakken og smerter ud i arm og finger. Efter at jeg havde fået 3 akupunktur behandlinger forsvandt smerterne, og både nakke, skulderen, armen og finger kunne bruges igen helt normalt.

Læs hele anbefaling

Låst kæbeled og behandling af nakkespændinger
- Sissel

Akupunktur og massage behandling: Jeg havde problemer med kæben, mit kæbeled var låst i en lukket position, og blev derfor undersøgt hos tandlæge og kæbekirurg. Efter at jeg havde fået nogle behandlinger blev kæbeleddet normaliseret med akupunktur og massage.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling imod kvalme under graviditet
- Gry Aakjær

Akupunktur behandling: Jeg fik voldsom kvalme under min graviditet. Den startede for alvor i uge 5-6. I uge 8 kom jeg hjem fra en uges ferie, hvor jeg havde ligget syg med opkast og gennemgribende kvalme – hele døgnet. Havde tabt mig meget og var meget drænet for energi. Jeg blev til sidst indlagt og fik drop, da jeg intet kunne holde i mig. Lægerne kunne ikke hjælpe, udover gode råd. Det var et mirakel ! Min kvalme forsvandt som dug for solen.

Læs hele anbefaling

Smerter i håndled, albue og ankel.
- Jette H.  Ikast

Akupunktur behandling: 6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet...... 

Læs hele anbefaling


Ansigtslammelse, smerter i venstre arm og svært ved at bøje højre pegefinger 
- Lars Olsen

Akupunktur behandling: Jeg henvendte mig til sundtlegeme.dk for at forhøre mig om det var mulighed, at hjælpe mig med min ansigtslammelse. I 2008 fik jeg i venstre side en ansigtslammelse som efterfølgende begyndte, at brede sig til højre side. Heldigvis blev den højre side ikke så hårdt ramt.

Læs hele anbefaling

Immunforsvaret, bihulebetændelse og stress
- Sofie Rønde Rasmussen

Akupunktur behandling og øvelser: I en del år har jeg været let til at blive syg, og i en længere periode døjet med bihulebetændelse endvidere tendens til at føle mig stresset.

Læs hele anbefaling

 sundtlegeme.dk - Akupunktur Århus / Akupunktør Århus​ 

Langelandsgade 16 - 3 th., 8000 Århus C.

Har du lyst til at høre mere?