Hvad er akupunktur?

Akupunkturen baserer sig på princippet om, at kroppen og psyken skal være i balance for at holde sig sund. Akupunkturpunkter sender signaler, som er med til at stimulerer kroppens egne helbredende kræfter. Behandlingen kan afhjælpe mange sygdomme eller lindre dem.

 

sundtlegeme.dk

Kroppens eget immunforsvar

Akupunktur betyder nåle-indstik. Akupunkturbehandling udføres med tynde nålen som sættes i akupunkturpunkt som fremkalder kroppens naturlige reaktioner for at afhjælpe problemet. Akupunktur giver impulser til, at kroppen skal genfinde sin naturlige balancen. Akupunktur er med til at styrker kroppens eget immunsystem, endvidere med til at forebyggelse af sygdomme og tilføre ny energi til din krop.

Akupunktør John Bregnhøj - sundtlegeme.dk * Akupunkturklinik Århus C. - Daugbjergvej 26 

mand som har nakkesmerter

Hvordan foregår en behandling?

Akupunkturen er en holistisk menneskeopfattelse som betyder, at et hvert mennesket er et helt individ. Det er derfor vigtigt at få informationer om din helbredstilstand, for herved at kunne stille den rette diagnose.

håndledssmerter hos kvinde

Efter samtale og undersøgelse

Før og efter afslutte behandling vil du blive bedt om at vurdere din tilstand. Er det muligt at teste gøres dette før og efterfølgende for at måle  effekten af akupunkturbehandlingen. Der anvendes VAS-skalaen hvis dette er muligt, som er en skala som går fra fra 0 - 10 som bekriver din tilstanden. 10 er maksimalt og 0 ingen. Når diagnosen er lavet starter behandlingen, nålene sidder gennemsnitlig i 20 - 40 min. 

Øre apunktur rygestop

Findes der en behandling til mit problem?

Tag allerede kontakt idag til sundtlegeme.dk akupunktur Århus

Der er gode chancer for at få løst dit problem. Der anvender flere forskellige akupunktur-systemer som giver en unik og alsidig tilgang til behandling af akutte og kroniske lidelser.

Der bliver ofte anvendt flere forskellige akupunktur-systemer til behandlingen. Det kan være to eller flere akupunktur-systemer som kombineres hvilket ofte give endnu bedre resultater -og giver en synergi effekt.

Hvad er formålet med Akupunktur ?

Akupunktur behandling har til formål at afbalancere krop og psyke. Akupunkturen kan være med til helbrede eller lindre. Akupunkturbehandlingen kan styrke kroppens eget immunforsvar og kan være med til forbyggelse imod sygdomme.

Se filmen om akupunktur

Akupunktur blev først registreret i Kina

Akupunkturen er flere 1000 år gammel. Der er mange andre lande som også praktiserede akupunkturen. Akupunktur har bredt sig til mange verden over som behandlingmetode , -og der findes mange forskellige akupunktur-systemer end den traditionelle kinesiske akupunktur.

Nakkesmerter, smerter i venstre arm og fingre
- Jimmy Pedersen

Akupunktur behandling: 15 år med spændinger i nakken og smerter,  som nu var smerterne begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Det umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre.

Læs hele anbefaling

Rygestop, KOL (rygelunger), rygsmerter, stress og vrede.
- Alice T. Bojsen

Akupunktur behandling: Mit forbrug var dagligt 60 cigaretter dagligt, og startede med at ryge som 11-årig. Min rygetrang er fuldstændig væk, og har ikke røget siden. Jeg fik i alt 5 behandlinger. I forbindelse med rygestoppet blev jeg også behandlet for mit KOL, hvilken har medført at dette også er markant bedre.

Læs hele anbefaling

Spændinger i nakke, nakkesmerter (hold i nakken), skulder og -smerter i højre arm.
- Hanni Yassin

Akupunktur behandling: Akutte skuldersmerter, et stort hold i nakken og smerter ud i arm og finger. Efter at jeg havde fået 3 akupunktur behandlinger forsvandt smerterne, og både nakke, skulderen, armen og finger kunne bruges igen helt normalt.

Læs hele anbefaling

Låst kæbeled og behandling af nakkespændinger
- Sissel

Akupunktur og massage behandling: Jeg havde problemer med kæben, mit kæbeled var låst i en lukket position, og blev derfor undersøgt hos tandlæge og kæbekirurg. Efter at jeg havde fået nogle behandlinger blev kæbeleddet normaliseret med akupunktur og massage.

Læs hele anbefaling

Akupunktur behandling imod kvalme under graviditet
- Gry Aakjær

Akupunktur behandling: Jeg fik voldsom kvalme under min graviditet. Den startede for alvor i uge 5-6. I uge 8 kom jeg hjem fra en uges ferie, hvor jeg havde ligget syg med opkast og gennemgribende kvalme – hele døgnet. Havde tabt mig meget og var meget drænet for energi. Jeg blev til sidst indlagt og fik drop, da jeg intet kunne holde i mig. Lægerne kunne ikke hjælpe, udover gode råd. Det var et mirakel ! Min kvalme forsvandt som dug for solen.

Læs hele anbefaling

Smerter i håndled, albue og ankel.
- Jette H.  Ikast

Akupunktur behandling: 6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet...... 

Læs hele anbefaling


Ansigtslammelse, smerter i venstre arm og svært ved at bøje højre pegefinger 
- Lars Olsen

Akupunktur behandling: Jeg henvendte mig til sundtlegeme.dk for at forhøre mig om det var mulighed, at hjælpe mig med min ansigtslammelse. I 2008 fik jeg i venstre side en ansigtslammelse som efterfølgende begyndte, at brede sig til højre side. Heldigvis blev den højre side ikke så hårdt ramt.

Læs hele anbefaling

Immunforsvaret, bihulebetændelse og stress
- Sofie Rønde Rasmussen

Akupunktur behandling og øvelser: I en del år har jeg været let til at blive syg, og i en længere periode døjet med bihulebetændelse endvidere tendens til at føle mig stresset.

Læs hele anbefaling