Anbefaling Jørgen Johansen

Hoftesmerter og lændesmerter

Hoftesmerter og lændesmerter forsvandt. Smertefri efter behandling med akupunktur ved sundtlegeme.dk

- Anbefaling Jørgen Johansen

Efter længere periode med hofte -og lændesmerter

Jeg vil gerne dele min utrolige rejse med jer. Jeg har været i stand til at overvinde mine smertegrænser og genoprette min mobilitet efter en operation.

Efter operationen

Efter operationen blev jeg informeret af lægerne om, at jeg ville opleve smerter ved gang og derfor skulle bruge en rollator. Jeg var begrænset til kun at kunne gå i tre minutter på løbebåndet. Det var en udfordrende tid. Jeg fandt sundtlegeme.dk / akupunktør John på nettet det har jeg aldrig har fortrudt. Akupunkturbehandling ved akupunktør john ved sundtlegeme.dk har virkelig ændret mit liv.

Bemærkelsesværdig forbedring.

Smerten der tidligere begrænsede mig, blev gradvist mindre intens, og jeg begyndte at kunne gå længere uden gener. I dag kan jeg med glæde sige, at jeg er smertefri og kan gå i op til en time uden nogen form for ubehag.

Akupunktur

Allerede efter 1 akupunkturbehandling var der en markant forskel. Jeg havde næsten ingen smerter. Efter 2 behandling var jeg smertefri. 3 akupunkturbehandling kunne jeg øge min tid på løbebåndet fra 3 min. til 20 min. 4 akupunkturbehandling er det øget til 2 gange af 20 min., -og kan nu gå på trapper til 3 sal uden problemer.

Smertefri og aktiv

John har spillet en afgørende rolle i min helbredelsesproces. Hans ekspertise og dedikation har gjort det muligt for mig at overvinde de begrænsninger, som lægerne oprindeligt advarede mig om. Han har hjulpet mig med at genoprette min mobilitet og givet mig friheden til at leve et aktivt og smertefrit liv.

Jeg vil varmt anbefale akupunktør John ved sundtlegeme.dk til alle, der står over for lignende udfordringer. Hans behandling har været afgørende for min bedring, og jeg er taknemmelig for den tillid og håb, han har givet mig under hele forløbet.

Med venlig hilsen Jørgen Johansen

læs mere om behandling af hoftesmerter og slidgigt i hofteled med akupunktur.

Udtalelser fra andre klienter

Anbefaler sundtlegeme.dk - akupunktur Aarhus

Alice fik akupunktur imod KOL og rygestop 

Anbefaling fra Jette fik akupunktur imod håndledssmerter, albuesmerter og ankelsmerter

Andre links

Stress

Hvad er akupunktur