Behandlinger

sundtlegeme.dk har en overordnet målsætning om, at tilpassse behandlingen i forhold til dig og dine behov.

Der tilbydes forskellige behandlingsmetoder afhængig af dine behov til en bred gruppe af klienter, særligt klienter med problemer med stress, kredsløbslidelser, problemer med bevægeapparatet samt nerve- og balancesystemet.

Udover behandling af klienter med problemer tilbydes der også wellnessmassage, vejledning i forebyggende øvelser og genoptræning.

Se alle behandlinger nedenfor

Behandlinger der tilbydes

Akupunktur

45 min. - 60 min.

 (første behandling 60 min.)

Akupunkturbehandling af fysiske og psykiske symptomer. Akutte og kroniske smerter, stress, astma, KOL...

Læs mere

Kredsløbsbehandling

45 min. - 60 min.

(første behandling 60 min.)

Kredsløbsbehandling har til formål, at stimulere kredsløbet. f.eks. kolde fødder og hænder, prikken i fødder og tæer, smerter og kramper i benene, muskelspændinger, ledskader/-smerter.

Læs mere

Bindevævsmassage

30 min. - 45 min.

Bindevævsmassage øger bevægeligheden af muskler og led. Indvirkning på nervesystemet, muskler og bindevævet.

Læs mere

Massage

30 min. - 45 min. - 60 min.

Massage kan være med til løsne muskelspændninger, stimulere nervesystemet, bindevæv og lymfecirkulationen. Psykisk og fysik velvære.

Læs mere

Wellnessmassage

30 min. - 45 min. - 60 min.

Wellnessmassage får kroppen til at slappe af, virker beroligende og afstressende. Wellnessmassagen løsner dine muskelspændinger og fornyer din energi.

Læs mere

Øvelser og genoptræning

30 min.

Vejledning anvendes typisk i forbindelse med kombination af anden behandling.

Formålet med vejledende øvelser er forebyggelse. Genoptræning så du hurtigere kan genvinde din mobilitet. Du kan få råd og vejledning til øvelser / genoptræning. Øvelser og genoptræning styrker og smidiggør muskulaturen.

Læs mere

Glade klienter

Akupunkturbehandling af nakkesmerter og smerter i venstre arm og fingre
- Jimmy Pedersen

15 år med nakkesmerter, og som nu var smerterne begyndt at gå ud i venstre arm og finger. Det umulige skete, at jeg aldrig havde troet kunne lade sig gøre.

Læs hele anbefaling

Behandling af rygestop, KOL (rygelunger), rygsmerter, stress og vrede.
- Alice T. Bojsen

Mit forbrug var dagligt 60 cigaretter dagligt, og startede med at ryge som 11. årige. Min rygetrang er fuldstændig væk, og har ikke røget siden. Jeg fik i alt 5 behandlinger. I forbindelse med rygestoppet blev jeg også behandlet for mit KOL, hvilken har medført at dette også er markant bedre.

Læs hele anbefaling

Behandling af nakkesmerter (hold i nakken), skuldersmerter, smerter i højre arm.
- Hanni Yassin

Akutte skuldersmerter, et stort hold i nakken og smerter ud i arm og finger. Efter at jeg havde fået 3. akupunktur behandlinger forsvandt smerterne, og både -nakken, skulderen, armen og finger kunne bruges igen helt normalt.

Læs hele anbefaling

Behandling for låst kæbeled og behandling af nakkespændinger
- Sissel

Jeg havde problemer med kæben, mit kæbeled var låst i en lukket position og blev derfor undersøgt hos tandlæge og kæbekirurg. Efter at jeg havde fået nogle behandlinger blev kæbeleddet normaliseret med akupunktur og massage.

Læs hele anbefaling

Behandling for kvalme under graviditet
- Gry Aakjær

Jeg fik voldsom kvalme under min graviditet. Den startede for alvor i uge 5-6. I uge 8 kom jeg hjem fra en uges ferie, hvor jeg havde ligget syg med opkast og gennemgribende kvalme – hele døgnet. Havde tabt mig meget og var meget drænet for energi. Jeg blev til sidst indlagt og fik drop, da jeg intet kunne holde i mig. Lægerne kunne ikke hjælpe, udover gode råd. Det var et mirakel ! Min kvalme forsvandt som dug for solen.

Læs hele anbefaling

 

Akupunkturbehandling af smerter i håndled, albue og ankel.

- Jette H.  Ikast

6 år med smerter i håndled og operation uden resultat. Lægerne havde opgivet mig. Jeg blev behandlet med akupunktur, og har ikke længere problemer med håndleddet.